Barney's Farm

Semena konoplje Barney’s Farm

V poznih  80-ih letih prejšnjega stoletja, visoko med Himalajskimi vrhovi, je majhna skupina gojiteljev začela križati raznorazne sorte konoplje. Za to so uporabili semena konoplje različnih sort, ki so prihajala iz različnih krajev. Vse od Bližnjega vzhoda, pa tja do Azije. Rodovitni pridelki raznoraznih sort in njihovih križancev, so, visoko v neobljudenih delih Himalajskih vrhovih, majhni skupini raziskovalcev dvigovali moralo. Tam so preživeli 3 leta. Eden izmed članov te skupine, po imenu Derry, se je odločil svojo pot nadaljevati tako, da je ustvaril eno izmed najbolj prepoznanih semenskih bank na svetu. Tako so nastala semena konoplje Barney's Farm.

Po uspešnem obdobju kultivacije v Aziji, se je leta 1992 Darry vrnil v Amsterdam. S svojimi, na novo ustvarjenimi semeni konoplje in prevzel krmilo v Barney's Farm Cofe Shop-u. Njegove sorte konopljinih semen so bile produkt vztrajnega križanja, vzponov in padcev. Prav semena konoplje Barney's Farm so danes ena izmed najbolj cenjenih in znanih po vsem svetu. Sama zgodba o začetku Barney’s Farm-a, je seveda še dodatno prispevala k prepoznavnosti semenske banke. Njihove sorte so dobitnice številnih priznanj in nagrad.

V zadnjem desetletju so pri Barney's Farm-u predstavili obilico novih uspešnic. To so sorte: G13 HazeLiberty HazeAmensia Haze, Willie NelsonCookies KushPineapple Chunk, Tangerine Dream in mnogo drugih. Največji hit po vsem svetu, pa je sorta Critical Kush, ki je postala prodajna uspešnica že v prvih mescih svojega nastanka.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikazujem 1 do 20 od 49 (3 strani)