Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Blueberry – Dutch Passion

Auto Blueberry – Dutch Passion

Auto Blueberry ima znameniti vonj in barvo borovnice. Daje vam dober pridelek, ki je poln smole in je zelo močan. Ta sorta je dobila svoje ime po nedvomni aromi in okusu borovnic. Kdor je kadil to sorto tega zlahka ne bo pozabil! Okus je izjemno pristen, zelo saden in spominja skoraj na sladko grozdje. Ta sorta prepojena s smolo zažiga in zagotavlja močan omrtveni učinek. Večina rastlin ima grmast značaj z močnim glavnim cvetom in le majhnimi stranskimi cvetovi. Cvetovi so precej kompaktni. Auto Blueberry je eden izmed najhitreje cvetočih avtocvetov v zbirki Dutch Passion, in je običajno pripravljen približno 8-10 tednov po kalitvi.

Če se vprašuješ zakaj bi naj kupil seme Auto Blueberry, je zagotovo več dobrih razlogov! In sicer:
– Je primerna tako za začetnika kot izkušenega pridelovalca in se dobro obnese v različnih rastnih pogojih.
– Ta sorta zagotavlja prodoren borovničev okus.
– Ima močan sproščujoč učinek, ki je kot nalašč za sprostitev po napornem dnevu.
– Je ena najhitrejših avto sort, od semena do žetve potrebuje le 8-10 tednov.

THC = 17-18%
CBD = 0,10%
CBG = 0,80%
CBC = 0,10%
CBN = <0,05%

auto-blueberry

 

Genetika

Auto Blueberry ima čudovito aromo in okus borovnice zahvaljujoč skrbnemu križanju zelo posebne ženske rastline borovnice z avtocvetom, v katerem prevladuje Indica.

 

Učinki

Auto Blueberry ima močan efekt indice, ki ima narkotičen, udoben in pomirjujoč učinek. Navdušenci nad to sorto pravijo, da jo je najbolje zaužiti zvečer. Po kajenju te sorte se boste počutili sproščeno kakor, da bi se potopili v svoj kavč. Številni pridelovalci pravijo tudi, da lahko zagotovi dober spanec. Tako, da če iščete energično napetost za kajenje čez dan, potem Auto Blueberry zagotovo ne bo pravi za vas! Če pa iščete vrsto z močnimi sprostitvenimi in pomirjujočimi učinki potem vas bo ta sorta z okusom borovnice zapeljala v popolno umirjenost in sproščen občutek.

 

Aroma

To je edinstvena sorta, ki spada v modro družino zaradi svojega terpenskega profila z aromo borovnice. Izjemna aroma in okusen okus borovnice sta razlog, da se mnogi pridelovalci vedno znova vračajo k temu izvirnemu avtocvetu borovnic.

 

Okus

Preplavi vas izjemen okus borovnic. Občutek po kajenju te sorte traja nekaj ur. To sorto bi zares morali poskusiti!

 

Gojenje

Auto Blueberry je avtocvet, ki ga je enostavno gojiti, zato bi rekli, da je primeren tako za začetnike kakor tudi za »stare mačke«. Eden od glavnih razlogov, zakaj je ta sorta postala tako znana je ta, da je poleg svoje čudovite arome in okusa tudi enostavna za gojenje. Ne glede na to ali je v vrtu ali v loncu se zelo dobro obnese v obeh situacijah. Če je rastlina zunaj morate poskrbeti za sončno mesto, saj to vpliva na končno velikost rastline in kakovost popkov. Auto Blueberry lahko prinese dober pridelek v najrazličnejših rastnih pogojih. To je v bistvu sorta, ki je idealna za začetnike.

auto-blueberry

 

Čas cvetenja

Auto Blueberry ima zelo hitro rastoči cikel, pri katerem traja od semena do žetve 8-10 tednov. V fazi cvetenja lahko pokaže čudovite temno vijolične barve v brstih, kar lahko sami še poudarimo, če jo izpostavimo nizkim nočnim temperaturam ob koncu faze cvetenja.

 

Donos

Večina pridelovalcev bo dosegla pridelek okoli 50 gramov na rastlino. Izkušeni pridelovalci lahko to popeljejo na višji nivo in pod pravimi rokami je možen tudi donos do 100 g na rastlino. V zaprtih prostorih v prostoru, ki je nadzorovan lahko dosežete donos med 350-500 g/m2. Ta razpon je odvisen od načina pridelave, števila rastlin in nabora spretnosti pridelovalca.

Auto Blueberry je sorta, ki ima poleg kompaktne strukture tudi kompaktne popke. Brsti bodo čvrsti in težki.
Treba je poudariti, da začetniki redko dosežejo enake donose kakor izkušeni pridelovalci. Za boljši donos je potrebno polagati pažnjo na to, da rastlina dobi dovolj sonca, saj bodo samo tako popki ostali bolj puhasti in pridelek tako donosnejši. Na prostem pa so možni povprečni pridelki nekje med 25 in 75 g na rastlino.

 

Nasvet

Zaradi hitrosti rasti pri tej sorti, ki traja le 8 do 10 tednov, ima Auto Blueberry veliko koristi od hidrosistema. V prvih štirih tednih ima rastlina izjemno hiter razvoj korenin. Če boste dodali kokosova vlakna boste prispevali k hitri rasti in zagotovili rastlini večji pridelek. Če pa želite najbolje izkoristiti to sorto pa priporočamo, da dodate LED luč in hidrosistem (DWC ali RDWC). To pa je potem top kombinacija s katero boste dosegli res največji pridelek, in to lahko več kot 200 g na rastlino.

 

auto-blueberry

 

Povezave

 

https://www.semena.si/izdelek/auto-blueberry-2/

https://www.semena.si/

https://www.youtube.com/watch?v=vXaUDLlrrQA

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top