Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Critical Orange Punch – Dutch Passion

Auto Critical Orange Punch – Dutch Passion

Auto Critical Orange Punch je rastlina za enostavno gojenje, z visokim donosom. Je komercialna samorastoča rastlina, ki ima popke bogate s THC, zakar je zelo priljubljena med uporabniki. Sorta ima zelo saden okus s sladkimi in kislimi notami pomaranče, limone in hašiša, katerega zagotavljajo terpeni. Sorta raste in cveti približno 11 tednov in je primerna za vsakega pridelovalca, neodvisno od izbire medija in gojenja. Je ena najmočnejših sort z obilnimi pridelki in belimi vršički, ki so prekriti z debelo plastjo smole in oranžnimi cvetnimi dlakami. Mogoče jo je obravnavati kot sorto 50/50, saj ima približno enako gensko zasnovo Indice in Sative. Ta sorta lahko v prvih 5-7 tednih raste zelo hitro. Goji močne veje, ki imajo cvetove velike do pol metra. Rastlina ima zelo velike pahljačaste liste, ki pretvorijo veliko svetlobe v energijo. Do 9 tedna postanejo vršički tako težki, da se veje sesedejo pod lastno težo.
Za najboljše rezultate se priporoča uporaba velikih loncev prostornine okoli 50 L in kalitev semen neposredno v teh loncih.
Je ena izmed samodejno rastočih rastlin, ki zagotavlja XXL pridelek. Zaradi okusnih vršičkov je priljubljena rastlina v skupnosti samorastočih rastlin.

THC = 18%

 

Auto Critical Orange Punch

 

Genetika

Auto Critical Orange Punch je feminizirana samocvetna sorta in prva nizozemska passion auto sorta, ki uporablja Critical genetiko. Genetska osnova je Grandaddy Purple X Orange Bud. Ta sorta daje odličen moč in okus. Toda dokler ni bila križana z elitnim XXL Auto Kritical Bilbo sorta Auto Critical Orange Punch ni imela tako obilnih pridelkov.

Učinki

Auto Critical Orange Punch ima močan, evforičen in izjemno prijeten učinek. Učinek je dolgotrajen in traja običajno par ur. Začetni evforičen učinek daje energijo in spodbuja ustvarjalnost, za to je tudi vrsta, ki velja za primerno ob ustvarjanju del. Ta sorta spodbudi zabavo in smeh, tudi pri neizkušenih uporabnikih. Stranska učinka sta hihitanje in močan apetit. Skratka sorta Auto Critical Orange Punch omogoča zelo prijeten in sproščen učinek.

 

Auto Critical Orange Punch

 

Arome

Citrusi, pomarančne in mandarine so najbolj prepoznavne arome te s THC-jem bogate sorte. Ima bogato aromo afganistanskega hašiša.

Okus

Prevladuje okus po citrusih z aromo pomaranče in hašiša. Nekatere rastline imajo zemeljski okus, ki je večinoma bolj pristranski. Pri vdihavanju ima predvsem okus po citrusih. Izkušnja kajenja te sorte je edinstvena, zaradi zemeljskega okusa hašiša.

 

Gojenje in donos

Sorta je primerna tudi za začetnike. Je samorastoča rastilna z XXL donosom. Tudi pridelovalci začetniki lahko dosežejo zelo bogate pridelke. Ta sorta ne potrebuje posebnih tehnik gojenja. V pravih pogojih lahko zraste v veliko samocvetno konopljo z debelim glavnim popkom in številnimi stranskimi cvetovi. Znana je po številnih cvetovih z malo listi. Je zelo enostavna za rezanje. Največji izkoristek je mogoč s popolno klimo in močnimi LED sijalkami. Je enostavna za gojenje in z njo lahko dobesedno vsak doseže dober končni rezultat. V povprečju so pridelki med 450 in 600 g/m2 , dosegljivi pa so tudi pridelki nad 700 g/m2 . Najbolj raste v SCROG, vendar se zaradi zapletenosti s samodejnim cvetenjem te kulture ponavadi ne priporoča. Zelo dobri pridelki so mogoči v SOG kot tudi pri naravni pridelavi. Rastlina zraste tudi nad 100 cm, če vsak dan prejme dovolj sončne svetlobe. Najraje ima suho in sončno sredozemsko podnebje.

 

Auto Critical Orange Punch

 

Čas cvetenja

Auto Critical Orange Punch zraste od semena do žetve v približno 75 dneh. Potrebuje do 20 ur svetlobe na dan za XXL pridelke. Nekatere rastline potrebujejo na koncu dodaten teden, da proizvedejo še obilnejši pridelek.
Na prostem traja gojenje približno od 85-90 dni. Ob koncu je treba poskrbeti, da so rastline čim bolj suhe. Dobro se obnese tudi gojenje v rastlinjaku, če je dovolj prezračen.

Povezave

https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/auto-critical-orange-punch?sqr=Auto%20Critical%20Oragn

https://www.semena.si/izdelek/auto-critical-orange-punch/

https://www.semena.si/

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top