Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Lemon Kix – Dutch Passion

Auto Lemon Kix – Dutch Passion

Auto Lemon Kix je znan po svoji prijetni sadni aromi in močni vsebnosti THC-ja. Ta sorta s prevladujočo Sativo vam zagotavlja kompleksno dišavo in okus. Že od svoje uvedbe je priljubljeno ime med resnimi pridelovalci, ki iščejo najbolj okusne pridelke. To je sorta, ki si je v kratkem času pridobila zelo dober sloves in je po mnenju mnogih najboljša auto sorta, ki je trenutno na voljo. Najlažje bi opisali to sorto kot mešanico tropskega sadja in limone. Je zelo enostavna sorta za gojenje in ne zahteva neke večje pozornosti.

 

Auto Lemon Kix je ena izmed sort, ki je sposobna proizvesti XXL pridelke in zraste v približno 12 tednih. Zaradi odličnega profila okusa se je težko upreti skušnjavi te okusne sorte! Za to sorto je priporočljivo kajenje zjutraj ali čez dan ali med družabnimi dogodki. Vsekakor to ni sorta, ki bi vas priklenila na kavč, razen če jo kadite v prekomernih količinah. Če se sprašujete zakaj izbrati ravno to sorto, je odgovor preprost… Če iščete super sadno auto sorto z visoko vsebnostjo THC-ja in okusno prevladujočo Sativo, ki traja dolgo časa, vam svetujemo, da to sorto semen poskusite vsaj enkrat. Verjetno po tem ne boste več želeli gojiti ničesar drugega!

THC = 21%
CBD = <0,05%
CBG = 0,35%
CBC = 0,18%
CBN = <0,05%

 

Auto Lemon Kix

 

Genetika

Auto Lemon Kix je zaklad iz zbirke auto semen, je hibrid Las Vegas Lemon Skunk Autoflower.

 

Učinki

Auto Lemon Kix s prevladujočo Sativo zagotavlja čudovit vzpon, ki je hkrati energičen in ustvarjalen. Pri tej sorti prevladuje občutek »dvignjene glave« in »nabitega telesa«.

 

Aroma in okus

Auto Lemon Kix ima zelo kompleksen sadni profil. Zavoha se določeno sladki vonj, okus po citrusih in zelo močan, dolgotrajen evforičen pridih.

 

Auto Lemon Kix

 

Gojenje

Auto Lemon Kix je enostaven za gojenje in daje srednje velike do velike rastline z visokim donosom. Za odličen rezultat ne potrebujete posebnih tehnik gojenja ali urnikov hranjenja. Najboljše se je poslužiti popolnoma organske prehrane. Auto Lemon Kix je sorta, ki doseže visoko višino. Raste na tradicionalen način z velikim osrednjim glavnim cvetom in dolgimi razteznimi stranskimi vejami. Včasih bodo nekatere veje potrebovale oporo v fazi cvetenja, da bodo lahko prenesle težo cvetov.

Listi Auto Lemon Kix so veliko tanjši in vitkejši od večine auto rastlin, kar zagotavlja, da lahko zagotovi velike pridelke tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Ta struktura listov omogoča, da svetloba pade in prodre skozi celotno rastlino v popolnoma napolnjeni notranji sobi za gojenje, zaradi česar so popki bolj kompaktni od zgoraj navzdol.

 

Čas cvetenja

Auto Lemon Kix je sorta z geni Sative, ki zagotavljajo bujno rast in malce daljšo fazo cvetenja, ki traja približno 12 tednov, da pride od setve do žetve. Če pogoji niso idealni, pa se lahko faza odloži za približno 1-2 tedna. To velja tudi, če se goji na prostem na severnih ali južnih površinah. Tudi hladnejše ali nestabilne vremenske razmere lahko upočasnijo cvetenje, zato lahko rečemo, da traja približno 100 dni, preden je pripravljena za žetev na prostem. Ta sorta je bila prvotno pripravljena za gojenje v zaprtih prostorih, vendar se sedaj prav tako obnese tudi dobro na prostem, zlasti v bolj zmernem in toplem podnebju. Ampak le z dovolj urami dnevnega sonca bo zrasla v popoln auto cvet.

 

Donos

Če so pogoji ustrezni lahko Auto Lemon Kix daje zelo visok pridelek. V sobni vzgoji je možno doseči 450-500 g/m2 . Posamezne rastline lahko dajo na prostem med 50-150 g/rastlino. Priporoča pa se, da se posadijo v nekoliko večje lonce (v toplem podnebju je najbolje uporabiti 20-25 l lonce, v zmernem pa ne manj kot 15 l).

 

Auto Lemon Kix

 

Nasvet

Najbolje je, da se Auto Lemon Kix goji v zemlji/kompostu z organsko hrano za najbolj okusen končni rezultat. Ekološka hrana in zemlja iz nje izvabita najboljše in vam zagotovita izjemno plodne popke, ki vas bodo vedno znova navduševali. Za optimalni rezultat pa obvezno počakajte, da dovolj dozori. Tako, da je ne poskusite prezgodaj pobirati, ker se ravno v zadnjih tednih njena moč in profil okusa dvigneta do skrajnih višin.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-lemon-zkittle-kix/

https://www.semena.si/

https://dutch-passion.com/en/

https://www.youtube.com/watch?v=WvpcMQ8qTAc

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top