Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Mazar – Dutch Passion

Auto Mazar – Dutch Passion

Auto Mazar je sorta, ki je vedno priljubljena med našimi strokovnjaki. Ima zemeljsko aromo Kush z začinjenimi citrusnimi notami limete in meglice. To je sorta, ki najbolje uspeva in cveti pri 20 urni dnevni svetlobi. Je klasična auto sorta s kompaktno strukturo božižnega drevesa z debelimi popki in lepljivimi cvetovi.
Če se vprašujete zakaj kupiti ravno to sorto, bi rekli, da zato, ker je enostavna za gojenje, od setve do žetve traja približno 10 tednov. Hitro raste v skoraj vseh pogojih in načinih gojenja. Ima velik glavni cvet. Uspevala pa bo tako na prostem kakor v zaprtih prostorih.
To je v bistvu sorta, ki je prav tako odlična tudi za začetnike, ki iščejo enostavno rastlino z visokim donosom in potencialom.

THC = 13-15%

 

Auto Mazar Dutch Passion

 

Genetika

Auto Mazar je rezultat križanja prvotne sorte Mazar z autocvetnico pri kateri prevladuje Indica. Mazar (Afghani x Skunk#1) je legendarna sorta konoplje, ki so jo uporabljale številne druge semenske banke. Auto Mazar je bil eden prvih proizvajalcev nizozemske strasti, ki je bil razvit med pojavom sort autoflower v svetu konoplje.

 

Učinki

Auto Mazar je priljubljen zaradi močnega učinka. Učinek pri Auto Mazar je sproščujoč, energičen in poživljajoč hkrati. Če iščete močan anestetični učinek ga zagotovo najdete pri tej sorti. Tako rekreativni kot medicinski uporabniki cenijo to sorto zaradi njegove močne visoke koncentracije, ki lahko traja več ur.

 

Arome

Auto Mazar ima zemeljsko aromo Kush z začinjenimi in citrusnimi notami limete in meglice.

 

Okus

Po vonju in okusu se ta vrsta približa tradicionalni afganistanski sorti hašiša z zemeljskimi in začinjenimi notami Kush, ki jih spremlja saden vonj citrusov z močno aromo limete/limone.

 

Gojenje

Auto Mazar je odlična robustna in enostavna sorta za gojenje, ki je odlične kakovosti. Pridelovalci začetniki lahko dosežejo dobre donose, tudi če imajo zelo malo ali nič izkušenj. Izkušeni pridelovalci pa lahko v dobrih razmerah dosežejo do več sto gramov na rastlino. Trenuten rekord za eno samo rastlino Auto Mazar je 900 g suhih popkov. Mnogi se ne vračajo k tej sorti samo zaradi donosa, ampak tudi zaradi kakovosti brstov.
Auto Mazar dobro uspeva tako na prostem kot v zaprtih prostorih. Je ena izmed najbolj cenjenih sort, skupaj z Auto Ultimate, Auto Euforia in Auto Duck. Na prostem obdobje rasti traja neko dlje, približno 85-100 dni, da popolnoma dozori od setve do žetve. Za čim boljši rezultat je potrebno izbrati 3 najboljše mesece.

 

Auto Mazar Dutch Passion

 

Donos

Auto Mazar doseže povprečno višino od 70-80 cm. Je močna sorta, ki zagotavlja zelo dober pridelek. Pridelovalci začetniki običajno napberejo približno 50 g močnih, lepljivih popkov na rastlino. Izkušeni pridelovalci lahko računajo na pridelek od 100 do 200 g/rastlino. Z gojenjem v zaprtih prostorih lahko dosežete okoli 500 g/m2.

 

Čas cvetenja

Auto Mazar ima povprečni čas cvetenja v zaprtih prostorih približno 10 tednov. V tem času zraste v čudovito kompaktno rastlino konoplje s klasično strukturo božičnega drevesa in debelimi kompaktnimi popki. Na prostem potrebuje 10 do 14 tednov, da popolnoma dozori. Vpliv na morebitni čas imajo tudi različne vrste vremenskih pogojev. Proti koncu cvetenja ne mara nenehnega dežja, čeprav lahko prenese nekaj vlage, ne da bi pri tem nastala plesen ali gniloba popkov.

 

Nasvet

Za najboljši rezultat je najboljše gojenje na hidro sistemu. Če se odločite za ta način gojenja morate upoštevati vrednosti pH in EC (preverjati vsaj 1 x na dan, po možnosti 2 x na dan). Uporabite močno zračno črpalko, da bo v vaši vodi dovolj kisika in ne pozabite preverjati temperature vode ter jo po potrebi ohladiti ali ogreti. Če pa želite doseči najbolj okusen terpenski profil, pa priporočamo, da jo gnojite popolnoma ekološko.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-mazar-2/
https://www.semena.si
https://dutch-passion.com/en/
https://www.youtube.com/watch?v=rn6XGZ_oQhg

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top