Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Power Plant – Dutch Passion

Auto Power Plant – Dutch Passion

Auto Power Plant je legendarna sorta z velikim XXL donosom in visoko močjo. Temelji na eni izmed legendarnih sort konoplje »stare šole«. Proizvaja trdne podolgovate popke, ki upravičuje sloves izvirne genetike. To je sorta, ki je po vsem svetu znana po visokih pridelkih in čudovitih dolgih popkih najvišje kakovosti. Auto Power Plant je Sativa z velikim izkoristkom in velikim potencialom. Če ste ljubitelj klasičnih sativ z velikim donosom ter prijetnim energičnim učinkomup-high«) je ta auto sorta točno to kar iščete.

THC = 18-20%
CBD = 0,04%
CBG = 0,53%
CBC = 0,24%
CBN = 0,15%

 

Auto Power Plant - Dutch Passion

 

Genetika

Auto Power Plant je križanec med prvotno Power Plant in Auto Think Different sorto. Power Plant izvira iz Južne Afrike in je znan po enostavnosti gojenja, velikih pridelki, odličnem okusu in močnih učinkih. Tako, da ni presenečenje, da je nastal autoflower te sorte.

 

Učinki

Auto Power Plant je sorta z zelo poživljajočim in energičnim učinkom. Uporabniku daje močan signal, ki bi ga opisali kot »dvig glave« in je psihično veliko močnejši kot fizično. Zagotavlja stanje evforije brez primere.

 

Aroma

Auto Power Plant ima zemeljski, začimbni in cvetlični terpenski profil. To aromo spremljajo sladke in sadne note.

 

Auto Power Plant - Dutch Passion

 

Okus

Za okus pri Auto Power Plant bi lahko rekli, da je predvsem zemeljski, sladek in pikanten z borovim okusom v ozadju.

 

Gojenje

Auto Power Plant je sorta, ki je primerna za gojenje na prostem kakor tudi v zaprtih prostorih. Za gojenje na prostem obvezno izberite najbolj sončne in najtoplejše dni. Je zelo močna rastlina, ki zraste višje od večine autoflower sort. Če želite višino nekoliko omejiti lahko obdržite pod nadzorom z vsemi vrstami tehnik gojenja (npr. tehnika »glavne obloge« ali z LST). Če jo imate v zaprtem prostoru morate paziti, da je v velikem loncu, saj zaradi dolgega časa rasti potrebuje več koreninskega prostora, da doseže svoj pravi potencial.

 

Čas cvetenja

V zaprtih prostorih potrebuje od setve do žetve 12 tednov. Na prostem in v neugodnih razmerah lahko traja tudi 2-3 tedne dlje, da bo popolnoma končala s cvetenjem.

 

Auto Power Plant - Dutch Passion

 

Donos

Auto Power Plant ima XXL donos! Je sorta z veliko trdnimi popki. Tudi stranski popki lahko zrastejo skoraj tako debelo in težko kot glavni popki. Posamezne rastline zlahka dajo nekaj sto gramov na rastlino, tudi pri manj izkušenih pridelovalcih. Pri gojenju v zaprtih prostorih v pravih pogojih lahko prinese med 500-600 g/m2. V rokah strokovnjaka je možen pridelek tudi nad 600 g/m2. Ena rastlina, vzgojena v hidrosistemu z močnimi LED lučmi, lahko proizvede več kot pol kg suhih popkov.
Na prostem pa se pridelek giblje nekje okrog 25-250 g na rastlino. To je pa seveda močno odvisno tudi od podnebja in števila sončnih ur na dan ter seveda od velikosti lonca, prehrane in nege.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-power-plant-2/
https://dutch-passion.com/en/
https://www.semena.si

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top