Dostava preko Pošte Slovenija.
 

Poštno ležeča dostava

Če ne želite, da vam naročilo dostavijo na dom, ter da vas tudi ne obveščajo o prispeli pošiljki, potem izberite POŠTNO LEŽEČO dostavo. Pomembno: Nekatere manjše poslovalnice Pošte Slovenije ne poslujejo s poštno ležečimi pošiljkami. V teh primerih je potrebno takšno pošiljko prevzeti na centralni pošti. Zato je pomembno, da ob prevzemu takšne pošiljke na svoji enoti Pošte poudarite, da gre za POŠTNO LEŽEČO pošiljko (paket ali pismo), saj bodo poštni uslužbenci tako natančno vedeli, kje naj iščejo vašo pošiljko, oziroma vas bodo napotili na drugo ustrezno enoto Pošte.
 

Odprema blaga


Semena se pošiljajo v originalni embalaži dobaviteljev v oblazinjeni kuverti in iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini.

 

Dostavni stroški


So navedeni na koncu nakupa in znašajo 4,00 EUR, po pošiljki do teže 1kg (velja za Slovenijo).
Poštnina za stranke iz Hrvaške, Srbije in BIH znaša 5,00 EUR, po pošiljki do teže 1kg.

 

Reklamacije


V Sloveniji je prepovedano gojenje rastline Cannabis sativa L. (Konoplja). Semena so namenjena izključno v raziskovalne, učne in zbirateljske namene. Ekipa semena.si ne prevzema nobene odgovornosti v primeru ilegalnega gojenja konoplje (Cannabis sativa L.) oz. gojenja konoplje, ki ni po pravnih predpisih Republike Slovenije.

 

Načini plačila in cene


1. Preko spletne banke oziroma po predračunu

Podatki za nakazilo so:
Koda namena: GDSV
Namen: Plačilo računa “številka vašega naročila”
IBAN: SI56 0201 0026 2926 711
Bank/SWIFT/BIC: LJBASI2X

Referenca: SI99

2. Po povzetju

3. Western Union

Za več informacij nas kontaktirajte na +386(0) 30 293 164 ali na info@semena.si

4. BITCOIN

 

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene vsebujejo DDV.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o vsebini nakupa). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.