Dutch Passion

Semena konoplje Dutch Passion

Semena konoplje Dutch Passion so produkt ene izmed najstarejših semenskih bank. Njene korenine segajo vse tja do 70-ih let prejšnjega stoletja, formalno pa je Dutch Passion nastala leta 1987. Njihovo delovanje temelji na treh principih:

  1. Zbiranje in vzgoja konoplje z najboljšo genetiko in se trudijo izpolnjevati vse potrebe svojih strank.
  2. Za konvencionalno razmišljanje pri njih ni prostora. Z inovacijami so namreč prav pri njih, v 90ih letih, izumili feminizirana semena, kljub temu pa še vedno iščejo načine, kako, v tem kar počnejo, postati še boljši.
  3. Ponujajo izjemno dobro podporo uporabnikom, saj jim njihovo mnenje veliko pomeni. Na podlagi njihovih želja, lahko uspešno prilagodijo in jim ponudijo točno tisto, kar potrebujejo.

Na sceni "kanabis kulture" so že zelo dolgo. V tem času so uspeli izpopolniti svojo zbirko semen konoplje Dutch Passion do potankosti. Mnoge izmed njihovih sort se lahko pohvalijo z nagradami in so tudi prepoznane kot ene izmed najboljših sort. Paradne konje njihove zbirke predstavljajo sorte kot so: White Widow, Blueberry, Skunk #11, Power Plant in Mazar. To so sorte, ki so postale svetovno prepoznane uspešnice.

Dutch passion svojo nalogo, da ponudi najboljša konopljina semena, opravlja s strastjo. Zato nam je v veselje, da smo lahko njihove izvrstne produkte, ki so posledica dolgoletnih izkušenj in trdega dela, uvrstili tudi med naša ostala semena konoplje. Izbirate lahko namreč med več kot 60 sortami zbirateljskih konopljinih semen.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikazujem 1 do 20 od 70 (4 strani)