Green House Seeds

Eno izmed zelo uglednih in uveljavljenih podjetij, ki nam dobavlja najkakovostnejša semena konoplje, je Green Hause Seeds. Lahko se namreč pohvalijo s kopico nagrad, katere so si prislužile njihove sorte semen konoplje (40 High Times Cannabis Cup in 17 Highlife Cups). Ustanovitelj podjetja Arjan Roskan, je zaradi svojega konstantnega raziskovanja in vseh nagrad, ki so jih prejele njegove sorte, dobil vzdevek »The King of Cannabis«. Svoj zbirateljski lov je Arjan pričel približno petindvajset let nazaj. Zbira namreč različne sorte in tiste, ki zaradi izjemnih lastnosti, odstopajo. Zbirateljska semena konoplje Green House Seeds, so po dolgih letih izpopolnjevanja, na voljo tudi v bogati ponudbi naše spletne trgovine.

Nekaj izmed teh sort slovijo kot šampioni, saj zaradi svoje kvalitete zelo izstopajo. Najpopularnejši "outdoor" sorti sta Himalaya Gold in sorte Arjan Haze. pri "indoor" tehniki, pa so izbrani favoriti Great White Shark, White Rhino, El Nino in White Widow. Ljubitelji indijk se boste zaljubili v sorti Great White Shark in The Doctor, potrebno pa je še omeniti tudi Hawaiian Snow, Neville’s Haze, Alaskan Ice, K-train ter Super Silver Haze.

Naštete sorte so tiste, na katere so pri Green House Seeds najbolj ponosni. Seveda pa ne smemo zanemarjati ostalih kvalitetnih kreacij, ki so tudi nastale pod njihovim okriljem.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikazujem 1 do 20 od 49 (3 strani)