Gratis Seme

Za vsak nakup nad 80,00 EUR ti PODARIMO 1x seme ;)

Gratis seme
GRATIS
Šifra izdelka: Royal Queen Seeds
3.99€

Razpoložljive možnosti

Količina

Več informacij

Semena Anti-Bug Royal Guardians

Spremljevalne rastline Royal Queen Seeds:

Paket Anti-Bug Royal Guardians vsebuje semena spremljevalnih rastlin:

Melisa
Koper
Sončnica
Koriander
Sivka​

 

Opis:

Royal Guardians Anti-Bug Pack ponuja spremljevalne rastline, ki so priznane po svojih značilnostih odganjanja žuželk. Sajenje te kombinacije Royal Guardians Anti-Bug Pack bo vašim rastlinam koritstilo na več načinov. Ta kombinacija odganja vrsto žuželk in pršic vključno s spider mitom,osi in listnih uši za katere je znano, da napadajo vaše rastline. Izboljša se struktura tal in posledično odganja slabe ogorčice in druge črve.

Številne od teh vrst proizvajajo človeku prijetne dišave, odganjajo pa škodljivce, kot so komarji in muhe.​ Sajenje s spremljevalnimi rastlinami je varen način za naravno zatiranja škodljivcev.

Paket Anti-Bug Royal Guardians pomaga pri proizvodnji organske čistosti pri vaši rasti. Edina stvar, ki jo je ustvaril človek, je razpršilec za brizganje domačih organskih tonikov. Spremljevalno sajenje bo pripomoglo k utrjevanju močne in živahne rastline ter največji kakovosti vaše izbrane rastline brez škodljivcev.

Akcije
Zakaj Semena.Si?
Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 50,00 € poštnino krijemo mi, hkrati pa pri nakupu nad 80,00 € prejmete lepo DARILO :)

100% varen nakup

Plačate lahko po povzetju, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic.

Poleg tega vam zagotavljamo popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Diskretno pakiranje

Semena se pošiljajo v originalni embalaži dobaviteljev v oblazinjeni kuverti in iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini.