Gratis Seme

Za vsak nakup nad 80,00 EUR ti PODARIMO 1x seme ;)

Gratis seme
Gratis seme
Gratis seme
Šifra izdelka: Royal Queen Seeds
3.99€

Razpoložljive možnosti

Količina

Več informacij

Semena za rast Royal Guardians

Spremljevalne rastline Royal Queen Seeds:

Paket za rast Royal Guardians vsebuje semena spremljevalnih rastlin:

Navadni rman
Kamilica
Koriander
Lucerna
Ognjič​

 

Opis:

Paket za rast Royal Guardians vsebuje skrbno izbrana spremljevalna semena za maksimalno rast vaše rastline. Uporaba naravnih živih rastlin namesto človeških dodatkov,kot so npr.razprišila,praški in aditivi, je pozitivna in se rastline na spremljevalno sajenje odzovejo z močno rastjo. To pakiranje ima rastline, ki se lahko spremenijo v organska razpršila, ki povečujejo turgor in proizvodnjo eteričnega olja.
Druga so biološka sredstva proti žuželkam, hkrati pa izboljšujejo kakovost tal in pomagajo pri prodoru vode. Živi komposti, ki dodajo dušik, so veliko bolj učinkoviti od suhih kompostov, ki lahko trajajo mesece, da se razkrojijo. Številne od teh rastlin so večnamenske. Izboljšujejo kakovost tal in delujejo kot sredstva za odganjanje žuželk.
 
Paket za rast Royal Guardians je idealna organska rešitev za pridobivanje večjih rastlin in večje proizvodnje smole. Če se izognete dodatkom, ki ga je ustvaril človek, je odlično za denarnico in odlično za okolje. Iz lastnega biodinamičnega vrta boste pridelovali visokokakovostne rastline.

Akcije
Zakaj Semena.Si?
Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 50,00 € poštnino krijemo mi, hkrati pa pri nakupu nad 80,00 € prejmete lepo DARILO :)

100% varen nakup

Plačate lahko po povzetju, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic.

Poleg tega vam zagotavljamo popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Diskretno pakiranje

Semena se pošiljajo v originalni embalaži dobaviteljev v oblazinjeni kuverti in iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini.