Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Blue Mystic

Genotip: 80% Indica/20% Sativa Genetika: Oregon Blueberry x Northern Light Cvetenje: 8-9 tednov Žetev: oktober THC vsebnost:  18 % Višina indoor: 60-100 cm Višina outdoor: 180-220 cm Pridelek Indoor: 375-425 g/m2 Pridelek Outdoor:  400-450 g/rastlina

Šifra: Blue Mystic - Royal Queen Seeds Kategorije: , , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Royal Queen Seeds:

Semena konoplje Blue Mystic​​ – lastnosti:

Genotip: 80% Indica/20% Sativa
Genetika: Oregon Blueberry x Northern Light
Cvetenje: 8-9 tednov
Žetev: oktober
THC vsebnost:  18 %
Višina indoor: 60-100 cm
Višina outdoor: 180-220 cm
Pridelek Indoor: 375-425 g/m2
Pridelek Outdoor:  400-450 g/rastlina

Opis:

Blue Mystic izhaja iz talilnega lonca genetike v Kaliforniji in Oregonu. Žlahtnitelji so to sorto ustvarili s križanjem slastne Blueberry z legendarno sorto Northern Light. Ta prevladujoča rastlina Indica je kratkoslojna, malo raztegljiva, raste skoraj kot bonsaj ali brokoli. Lahko zraste nekaj več kot 1 m visoko, vendar pridelovalcem svetujemo, da rastlino priščipnejo bodisi na vrhu, da bo rastlina bolj košata.
Če uživate v globoko omamnem okusu v kombinaciji s sadnimi okusi, potem ne iščite več. Blue Mystic ima te lastnosti in potem še nekatere. Hibrid s prevladujočo indico vas bo zazibal v udoben kavč.

Vonj in okus:

Če je pravilno zajet, bi moral biti okus Blue Mystic tako sladek in osvežujoč, da daje kadilcu dejanski okus pitega soka. Ta intenziven okus se enako ujema s super močnim kamnom Indica, ki pusti uporabnike fizično zaprte.
Okusni terpeni skupaj tvorijo bogat, saden okus. V mešanici izstopata okus divje borovnice in cvetja.

Gojenje:

Blue Mystic dobro prenaša notranja in zunanja okolja in najbolje deluje v blagem podnebju. Proizvaja visoke, zožene kole, polne trihomov in koničastih sladkornih listov. Za svetlobni sev se Blue Mystic ponaša s hitrim časom cvetenja. Zaradi te lastnosti je idealna za nepotrpežljive pridelovalce ali tiste, ki živijo v regijah s kratkimi poletji.

Blue Mystic  je lahko pripravljen za obiranje po 8 tednih , kar mu daje živahen, sladek okus po svežem sadju. Če ga pustite malo dlje (do 10 tednov), bo izgubil nekaj okusa, vendar se vam bo povrnil z močnejšim učinkom nasedanja. Kot vedno priporočamo, da svoje rastline posušite pred manikiranjem brstov, vendar je to še posebej priporočljivo z Blue Mystic, da dobite poln okus te rastline.

Sobne rastline vam bodo dale med 375–425 g/m² in ohranjajo enostavno obvladljivo višino, nekje med 60–100 cm. Rastline, gojene na prostem, zagotavljajo do 450 g/rastlino in se povzpnejo v višino 180–220 cm. Blue Mystic ima čas cvetenja 8–9 tednov, rastline na prostem pa so pripravljene za žetev oktobra.

Učinek:

Blue Mystic sprošča napetost iz mišic in vzbuja apetit.  Poleg fizičnih učinkov ima Blue Mystic tudi nekaj zanimivih učinkov na um. Ni potrebno veliko, da začutimo polzečo evforijo. To precejšnje dviganje razpoloženja sproži blaznost ustvarjalnosti, ki umetnikom, glasbenikom in pisateljem izrazito izboljša učinkovitost.
Na splošno je Blue Mystic idealna sorta za lene popoldneve in večere, preživete v samoti. Njen vzpon ustavi čas in omogoči trenutke za razmislek. Če imate visečo mrežo, jo pripnite, saj je čas, da se terapevtsko sprostite. Blue Mystic pa se namreč lahko uporablja za blaženje in lajšanje simptomov nekaterih bolezni, kot so:

 • Semena konoplje Green GelatoMultipla skleroza
 • Poškodbe hrbtenjače
 • Rak
 • HIV
 • AIDS
 • Artritis
 • Epilepsija
 • Vnetja
 • Nespečnost
 • Glavkom
 • Bolečine
 • Post Travmatska Stresna Motnja
 • Mišični Krči
 • Post Menstrualni sindrom
 • Izguba apetita

Akcijski izdelki

Scroll to Top