Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

HHC PEN – PINEAPPLE EXPRESS

HHC pen - Pineapple Express

V svet veselja vas vabimo s peresom  HHC, ki je izdelan iz vrhunskega destilata HHC in ravno pravšnje količine botaničnih terpenov, ki mu dajejo neverjeten okus slavnega seva konoplje Pineapple Express......  
SKU: PINEAPPLE EXPRES - DELIRE Category: Tag:

This product is currently out of stock and unavailable.

Loading...

HHC PEN – Pineapple Express

V svet veselja vas vabimo s peresom  HHC, ki je izdelan iz vrhunskega destilata HHC in ravno pravšnje količine botaničnih terpenov, ki mu dajejo neverjeten okus slavnega seva konoplje Pineapple Express.
HHC pero DELIRE je pripravljeno za uporabo. Navdušil vas bo s svojo priročnostjo, barvitosto in uporabnostjo. Čeprav je izdelek namenjen ‘’enkratni uporabi’’ ima možnost polnjenja, tako da lahko ekstrakt uporabite do zadnjega vdiha.
Uporaba HHC peres je najhitrejši način, da občutite učinke HHC. Aktivne sestavine vstopijo v krvni obtok skozi pljuča, prvi občutki pa se pojavijo 10 minut po vdihavanju in trajajo približno 2 uri.
Napravo aktivirate tako, da naredite 5-7 praznih vpihov, dokler se ne začne izločati para.
Pri vdihavanju se ekstrakt HHC segreje in vstopi v keramično grelno spiralo za nadaljnje uparjanje.
Najboljši način za prvo uporabo vape peresa DELIRE HHC je, da malo poskusite, nato pa povečujete količino vpihov, dokler ne dosežete želenega učinka.

Predlagana uporaba:

1. Vdihujte skozi napravo 2 sekundi.
2. Za boljšo absorpcijo zadržite hlape v pljučih nekaj sekund.
3. Izdihnite.
4. Ponovite in počakajte 10 minut.
5. Bodite pozorni na občutke v telesu in umu.
6. Po potrebi naredite več vdihov.

Ne priporočamo vdihavanja skozi napravo več kot 2 sekundi, saj lahko povzroči kašelj, ki je enak kašlju pri kajenju konoplje.

Odmerjanje:

Posamezniki z nizko toleranco naj se HHC lotijo previdno in ob prvi uporabi ne smejo uporabiti več kot 1-2 vpiha.

– Odmerjanje HHC za začetnike (nizka toleranca): 1-2 vpiha ob vsaki uporabi.
– Vmesno odmerjanje HHC (srednja toleranca): 3-4 vdihi na uporabo.
– Napredni uporabniki HHC (visoka toleranca): 5-6 vdihov na uporabo.

Občutljivost na kanabinoide je pri vsaki osebi drugačna, zato se lahko učinek in število vdihov za efekt HHC razlikujeta od osebe do osebe.

Kanabinoid HHC je psihoaktiven in vas lahko opoji, zato ga uporabljajte odgovorno.

Pogosta vprašanja

Kaj je HHC?
HHC (heksahidrokanabinol) je kanabinoid, ki ga najdemo v semenih in cvetnem prahu konoplje. Njegova molekularna zgradba se razlikuje od THC, čeprav uporabnikom omogoča izkušnjo, podobno THC.

Je HHC legalen?
V skladu z zakoni o konoplji HHC ni nadzorovana snov. Ker je HHC izdelan iz snovi, pridobljenih iz konoplje, lahko trdite, da bi moral biti HHC zakonit povsod, kjer je prodaja izdelkov iz konoplje zakonita. Vendar je zakonitost HHC še vedno zapletena, saj je tako nova in pravno siva.

Ali se s konopljo lahko?
Ko zaužijete odmerek HHC, se pojavijo občutki, podobni THC, vendar s splošnim sproščujočim občutkom. Uporabniki HHC običajno občutijo evforični “high”.

Ali je HHC močan?
HHC velja za približno 80 % močnejšega od THC. Vsi izdelki Delire imajo visoko moč HHC, zato morate zaužiti manj, da občutite več.

Kakšni so učinki HHC?
Večina uporabnikov HHC poroča o srečnem in sproščujočem počutju uma in telesa, ki je podobno THC, z veliko manj paranoje in stranskih učinkov kot na kavču. Mnogi ga opisujejo kot bolj družabno in aktivno različico THC.

ALI OBSTAJA KAKŠNA ŠTUDIJA O TERAPEVTSKIH UČINKIH HHC?
Skupina japonskih raziskovalcev je leta 2007 objavila članek, v katerem so predstavili svoje ugotovitve o učinkih HHC na miši. Študija je pokazala, da je HHC pri miših povzročil znaten učinek blokiranja bolečine. Te in številne druge študije, ki trenutno potekajo, kažejo, da je HHC zelo obetaven. Pisala za vapiranje Delire so odličen način za lajšanje bolečin ali za rekreacijske namene, da izkusite pomirjujoče in radostne učinke HHC.

Akcijski izdelki

Scroll to Top