Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Lemon Shining Silver Haze

Genotip: 70% Indica/30% Sativa Genetika: Banana x OG Kush Cvetenje: 9-10 tednov Žetev: v sredini oktobra THC vsebnost:  21 % Višina indoor: 80-140 cm Višina outdoor: 130-170 cm Pridelek Indoor: 600-650g/m2 Pridelek Outdoor:  650-700 g/rastlino

Šifra: Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds Kategorije: , , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Royal Queen Seeds:

Semena konoplje Lemon Shining Silver Haze – lastnosti:

Genotip: 25% Indica/75% Sativa
Genetika: Lemon Skunk x Shining Silver Haze
Cvetenje: 9-10 tednov
Žetev: v sredini oktobra
THC vsebnost:  21 %
Višina indoor: 80-140 cm
Višina outdoor: 130-170 cm
Pridelek Indoor: 600-650g/m2
Pridelek Outdoor:  650-700 g/rastlino

Opis:

Lemon Shining Silver Haze je splošno priznana sorta konoplje, v kateri prevladuje Sativa. Ta sorta, ki je priljubljena zaradi svoje značilne dišave, močnih učinkov in dobrega donosa, bo zagotovo postala ena vaših najbolj priljubljenih semen konoplje vseh časov.
Tako kot mnoge druge sorte limone se tudi ta ponaša z močno aromo po citrusih, ki jo mnogi opisujejo kot kislo, vlažno in ostro, a svežo in sladko. Nekateri drugi so okus in vonj seva primerjali z močnim bonbonom z okusom limone. To je najverjetneje posledica relativno visokih koncentracij limonena, prisotnega v tem sevu in njemu podobnih. Okus je zelo podoben dišavi, kar omogoča okusno izkušnjo kajenja. Ima eno izmed višjih vsebnosti THC, približno 25%, z vsebnostjo CBD okoli 0,88%.

Vonj in okus:

Lemon Shining Silver Haze je hibrid, pridela iz dveh sort; Lemon Skunk in Shining Silver Haze , oba sta Sativi, ki imata izrazit lasten okus in aromo limone in ravno tako tudi Lemon Shining Silver Haze daje okus po citrusih in sadju.

Gojenje:

Lemon Shining Silver Haze bo običajno zacvetel v osmih do devetih tednih, vse pa je odvisno od tega kako je rastlina oskrbovana. Pri gojenju na prostem lahko pričakujete, da boste popke pobirali sredi oktobra. Proizvedla bo med 650 in700 g/rastlino, v kolikor pa ji boste nudili najboljše pogoje pa se lahko pridelek poveča tudi na 1000 g/rastlino. Na prostem bo ta sorta lahko visoka nekje do 170 cm.
Če se odločite za gojenje v notranjih prostorih pa lahko pričakujete med 600 in 650 g/m2 ali več kot 150 g/rastlino. V notranjih prostorih vam bo rastlina dosegla višino med 80 in 140 cm. Brsti, ki jih proizvaja rastlina, so pogosto veliki in podolgovati. Imajo čudovite vzorce zelene limete z odtenki zlato rumene barve, ki se zdi, da le poveča limonasto dobroto sorte. Kot pri večini Sativ so tudi tukaj brsti ohlapni in puhati. Prevlečeni so z veliko količino rdečih dlačic in trihomov, ki so bogati s THC, ki bodo privabili vaše čute.

Učinek:

Ker pri tem sevu prevladuje Sativa, vam ponuja poživljajoče učinke, ki so prav tako značilni tudi za nekaj drugih sevov Sative. Vplivala bo na vaš um, za katerega poznavalci pogosto pravijo, da je močno psihedeličen. Prav tako se vam bo povečala tudi raven energije, ustvarjalnosti in predvsem motivacija, kar lahko koristno vpliva, če imate veliko za postoriti. Ta sev je pogosto opisan kot optimističen, evforičen, čuječ in sposoben vzbujati občutke dobrega počutja. Ti prijetni občutki bodo na vaše telo vplivali dve do tri ure, nato se pomaknejo k bolj sproščenemu, a še vedno energičnemu dvigu telesa. In ravno zaradi te energičnosti pri tej sorti nikakor ne priporočamo, da jo uživate pred spanjem, saj je lahko vaš spanec močno oviran. Uporablja pa se namreč lahko za blaženje in lajšanje simptomov nekaterih bolezni, kot so:

 • Semena konoplje Green GelatoMultipla skleroza
 • Poškodbe hrbtenjače
 • Rak
 • HIV
 • AIDS
 • Artritis
 • Epilepsija
 • Vnetja
 • Nespečnost
 • Glavkom
 • Bolečine
 • Post Travmatska Stresna Motnja
 • Mišični Krči
 • Post Menstrualni sindrom
 • Izguba apetita

Akcijski izdelki

Scroll to Top