Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Rdeča redkvica »Raxe«

1,99

Rdeča redkvica »Raxe« je zgodnja sorta z visokim pridelkom. Prvi pridelek se pričakuje 22 – 25 dni od prve setve. Odebeljeno steblo je pravilne okrogle oblike, živo rdeče barve in ni ostrega okusa. Setev zgodaj spomladi (tunali, hladne grede …) ter konec avgusta za jesensko pobiraje. Za večkratno pobiranje pridelka jo lahko sejete na 14 dni. Redkvice dozorijo v 6 – 8 tednih. Najboljši pridelek se pričakuje na vlažnih tleh pognojenih z organskim gnojilom.
Šifra: 416154389ab8 Kategorija:

Availability: 3 na zalogi

Loading...

Zakaj kupiti Eko semena rdeča redkvica »Raxe«:

  • EKO (semena so certifirana za ekološko pridelavo).
  • Lokalno prilagojena.
  • Odlična kaljivost.
  • Netretirana semena.
  • Niso GSO (gensko spremenjeni organizmi).

 

Vsebuje veliko mineralnih soli (natrij, magnezij, kalcij in kalij). Bogata je tudi z vitaminom C ter železomRedkvica pomaga pri težavah z jetri in žolčem. Čisti ožilje.

Redkvica slabo prenaša visoke temperature. Je zelenjava hladnejšega podnebja in ji ne ustrezajo temperature nad 26 °C. Spomladi jo sadimo dovolj zgodaj, da dnevne temperature v času zorenja ne presežejo 26 °C. Redkvice ne uspevajo dobro v težki in vlažni zemlji. Če imamo takšno zemljo na zelenjavnem vrtu, jo skušajmo izboljšati z dodajanjem peska organske snovi. Ne uporabljamo gnojil, ki so bogata z dušikom in ne uporabljamo umetnih gnojil. Ta povzročajo zbitost zemlje.

Akcijski izdelki

Scroll to Top