Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Royal Gorilla

Genotip: 50% Indica/50% Sativa Genetika: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel Cvetenje: 9-10 tednov THC vsebnost:  27 % Višina indoor: 90-160 cm Višina outdoor: 130-170 cm Pridelek Indoor: 500-550 g/m2 Pridelek Outdoor:  550-600 g/rastlino

Šifra: Royal Gorilla​  - Royal Queen Seeds Kategoriji: , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Royal Queen Seeds:

Semena konoplje Royal Gorilla​ – lastnosti:Semena konoplje Green Gelato

Genotip: 50% Indica/50% Sativa
Genetika: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Cvetenje: 9-10 tednov
THC vsebnost:  27 %
Višina indoor: 90-160 cm
Višina outdoor: 130-170 cm
Pridelek Indoor: 500-550 g/m2
Pridelek Outdoor:  550-600 g/rastlino

Opis:

Royal Gorilla je noro močan hibrid, ki je bil do nedavnega na voljo le v ZDA. Z vsebnostjo THC, ki včasih krepko presega 25 %, daje spektakularen vzpon neverjetne sprostitve skupaj z uravnovešajočo poživljajočo evforijo. Zaradi svoje moči ima ta sorta tudi dober zdravilni potencial, zaradi česar je dobra izbira za pomoč pri kroničnih bolečinah in drugih obolenjih.
Za Royal Gorilla lahko rečemo, da si je prislužila vso priljubljenost med poznavalci in je sorta o kateri se največ govori. Njeno odkritje je bilo sicer povsem naključno. Dva rejca iz ZDA, Joesy Whales in Lone Watie, sta odkrila sev, ko so Joesyjeve rastline Chem Sis po nesreči oprašile njegov Sour Dubb. Ne ve se natančno zakaj je Lonie obdržal nekaj semen, ko je Joesy vrgel sorto ven, vemo pa, da jih je pozneje vzklil morda le iz radovednosti in tisto kar je izstrelilo iz zemlje je bila spektakularna Royal Gorilla!
Oba rejca sta takoj vedela, da sta ustvarila nekaj resnično posebnega in bila sta navdušena nad rezultati svojih prvih meritev THC. Kot da osupljivih 24-26% THC-ja ne bi bilo dovolj noro visokih, bi naj celo njeni nekateri fenotipi imeli neverjetnih 30% THC-ja, ki takrat še nikoli niso bile izmerjene pri nobenem sevu.
Royal Gorilla vas popelje v globoko sproščeno telo, ki vas bo prilepilo na kavč, čeprav njeno visoko vzdušje prinaša tudi poživljajočo evforijo, zaradi česar je njeno učinek izjemno uravnotežen.
Royal Gorilla je 50% Indice in 50% Sative.
Osvojila je že več nagrad, Cannabis Cup 2014 in World Cannabis Cup 2015, kjer je zasedla prvo mesto v kategoriji najboljših hibridov.
Če še ni jasno, je Royal Gorilla resnično izjemen hibrid z oboževalci po vsem svetu. Vredna je vsakega pridelovalčevega časa!

Vonj in okus:

Royal Gorilla ima čudovito vrhunske zemeljske in sladke tone, ki se lepo dopolnjujejo z dodatnimi notami limone in bora. Ustvari dim odličnega okusa, ki ne bo razočaral niti najbolj izbirčnih poznavalcev konoplje.

Gojenje:

Royal Gorilla je sorta, ki jo lahko gojite v zaprtih prostorih ali na prostem. Je rastlina z masivnimi popki s čudovitimi limeta zelenimi listi. Zahvaljujoč njeni močni proizvodnji smole bodo njeni listi pokriti z obilico trihomov, ki se bodo lesketali na soncu.
V notranjih prostorih bo zrastla med 90-160 cm, na prostem pa med 130 in 170 cm.
Ta sorta raste kot trta in bo hitro rasla navpično. Prednostni tehniki gojenja sta ScrOG, 4-smerni LST. Cvetenje je hitro in divje, običajno potrebuje 60 dni ali manj. Na videz neomejena proizvodnja smole in zemeljski vonj po borovcih sta najpomembnejši lastnosti Royal Gorilla. Brsti so majhni do srednje veliki, gosti in lepljivi s smolo.
Royal Gorilla je zelo tolerantna na visoke odmerke hranil in se bo dobro obnesla tako v organski kot v hidroponski pridelavi. Na prostem ima ta sorta potencial za lep pridelek z velikimi lepljivimi cvetovi, ki so možna v toplih do zmernih podnebjih.

Učinek:

Royal Gorilla povzroča zelo močan učinek, ki je neverjetno sproščujoč in odličen za sprostitev ter lajšanje stresa. Ta sorta je zaradi svoje moči primerna tudi za uporabnike zdravil, ki želijo močno zelišče za pomoč pri obvladovanju simptomov. Uporablja pa se namreč lahko za blaženje in lajšanje simptomov nekaterih bolezni, kot so:

 • Semena konoplje Green GelatoMultipla skleroza
 • Poškodbe hrbtenjače
 • Rak
 • HIV
 • AIDS
 • Artritis
 • Epilepsija
 • Vnetja
 • Nespečnost
 • Glavkom
 • Bolečine
 • Post Travmatska Stresna Motnja
 • Mišični Krči
 • Post Menstrualni sindrom
 • Izguba apetita
Pakiranje

, , ,

Akcijski izdelki

Scroll to Top