Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Sugar Bomb Punch

64,95 48,71

Genotip: prevladuje indica Genetika: THC Bomb x (Critical Orange Punch x Bubba Island Kush) Cvetenje: 9 tednov THC vsebnost: 20 % in več Pridelek: Visok

Šifra: Sugar Bomb Punch - Dutch Passion Kategorije: , , Oznaka:
Loading...

Semena konoplje Dutch Passion:

Semena konoplje Sugar Bomb Punch​ – lastnosti:

Genotip: prevladuje indica
Genetika: THC Bomb x (Critical Orange Punch x Bubba Island Kush)
Cvetenje: 9 tednov
THC vsebnost: 20 % in več
Pridelek: Visok

Opis:

Sugar Bomb Punch je vrsta konoplje, bogata s THC-jem, z izjemno “mrzlim” videzom. Primerna je za vse tehnike in sisteme rasti. Primerna je za gojenje tako s tehniko SCROG kot s tehniko SOG. Zagotovila vam bo velik pridelek v razmeroma kratkem času cvetenja, približno 9 tednov.
Sugar Bomb Punch je popolnoma prekrit z debelo plastjo lepljivih trihomov. Popki so popolnoma bele barve z lepimi svetlo oranžnimi pestiči. To zagotavlja velik kontrast in odlično privlačnost. Cvetovi so tako beli, da se zdi, kot bi jih nekdo potresel s sladkorjem v prahu!
Sugar Bomb Punch je idealna vrsta za zagrizene kadilce, ki iščejo najbolj lepljive popke in najvišjo raven THC.

Vonj in okus:

Sugar Bomb Punch ima zelo kompleksno aromo. Najbolj prevladuje sadni vonj, ki spominja na sladko vrtnico. Obstajajo pa tudi fenotipi z bolj kislo aromo, citrusi ali jagodičevjem. Med cvetenjem večina rastlin diši zelo sadno in sladko. Nekatere rastline imajo tudi aromo češnjevega jogurta, zelo kremasto in sladko. Ko so popki posušeni, imajo ponovno predvsem saden in sladek značaj, ki je podoben cvetličnim, kremastim in jagodičevim notam.  Tudi glede okusa se bolj nagiba k sadni strani spektra. Nekateri fenotipi pa lahko imajo tudi rahlo skunk podoben okus, z notami zemlje in trave.

Gojenje:

Sugar Bomb Punch je Indica hibridna sorta, ki je bila ustvarjena s skrbnim križanjem različnih vrst genetike. Ta sorta spada v našo “USA special” družino in daje nekaj najmočnejših popkov konoplje, kar jih boste srečali. Vrednosti THC so med 20-25% brez prevelikega truda.
Kaže bolj hibridno strukturo listov v fazi vegetativne rasti. Ta struktura listov je nekoliko tanjša, kot bi lahko pričakovali od tako relativno hitrega cvetenja. V pozni rasti in tudi med cvetenjem se struktura listov nekoliko spremeni proti strani Sativa. Ostaja dokaj kompaktna, zaradi česar je z njo lažje rokovati kot z večino prevladujočih hibridov Sativa. Njene veje so močne in se dobro odzivajo na upogibanje in pokanje.
Večina fenotipov začne brsteti zgodaj v fazi cvetenja, običajno po 2 do 3,5 tednih. Takrat tudi zelo hitro začnejo proizvajati trihome. Po dobrem mesecu cvetenja so popki že polni smole. Zdi se, da je celo listje zasneženo. Ko se dotaknete rastlin, se vam roke in prsti zlepijo in razumete, zakaj smo to sorto poimenovali Sugar Bomb Punch. Nekatere rastline so lahko pripravljene v 7,5-8 tednih, to so najhitrejši fenotipi. Nekateri fenotipi pa potrebujejo vsaj 8,5 do 9 tednov. Večina rastlin ostane dokaj kompaktna, zato je priporočljivo to upoštevati.
Njeno zgradbo rastline najbolje opišemo kot kompaktno do srednjo. Internodijska razdalja je razmeroma kratka, listi pa imajo hibridno strukturo, ki se nagiba proti strani Sativa.

Učinek:

Sugar Bomb Punch ima zares visok učinek zaradi visoke ravni THC vas lahko udari kakor bomba. Za močan učinek zadostuje majhen popek. Učinek se lahko razlikuje glede na fenotip. Morda boste našli rastline z nekoliko bolj nagnjenimi lastnostmi indice. Ti lahko povzročijo močnejše fizične učinke, ki so zelo sproščujoči in pustijo vaše telo popolnoma spočito in pomirjeno. Tisti fenotipi, ki so pa nagnjeni bolj k Sativi pa bodo vplivali na bolj psihoaktivno možgansko napetost, spodbudo, energijo in družabnost. Pri vseh fenotipih prevladuje evforičen in blažen občutek in lahko uživate v “dobrem počutju”, ki traja več ur.

Pomaga pa lahko  lajšati nekatere druge bolezni kot so:

 • Multipla skleroza
 • Poškodbe hrbtenjače
 • Rak
 • HIV
 • AIDS
 • Artritis
 • Epilepsija
 • Vnetja
 • Glavkom
 • Bolečine
 • Post Travmatska Stresna Motnja
 • Mišični Krči
 • Post Menstrualni sindrom
 • Izguba apetita

 

 

Pakiranje

, ,

Akcijski izdelki

Scroll to Top