Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – Mataro Blue, sorta z največjimi in najtežjimi popki, kar ste jih kadarkoli videli

Vrste marihuane – Mataro Blue, sorta z največjimi in najtežjimi popki, kar ste jih kadarkoli videli

Vrste marihuane – Mataro Blue

Vrste Marihuane – Mataro Blue: mednarodno priznana feminizirana vrsta kanabisa iz Kannabia Seeds Company*, z največjimi in najtežjimi popki, kar ste jih kadarkoli videli. Cvetovi, svetleči, kot vreča, polna diamantov. Je pa tudi proizvodnja smole pri sorti Mataro Blue popolnoma neprimerljiva, kar so sanje vseh ljubiteljev hašiša. Je tudi ena izmed najbolj stabilnih sort, ki so na voljo na tržišču, saj ima le dva znana, med seboj zelo podobna fenotipa. Kot, da je vsako seme klon! Ne bo vam potrebno skrbeti za gnilobo, plesen ali katerokoli vrsto škodljivcev. Mataro Blue je, kot nalašč za pridelovalce v zaprtih prostorih in na prostem, ne glede na njihovo stopnjo strokovnega znanja!

[btn text=”Hiter nakup semen Mataro Blue na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/mataro-blue” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Vrste marihuane - Mataro Blue
Vrste marihuane – Mataro Blue, cvetovi, svetleči, kot vreča, polna diamantov

Učinki vrste marihuane – Mataro Blue

Mataro Blue je ena najmočnejših sort, s katerimi se boste kdaj srečali. Je pomirjujoča in narkotična, popolna za globoko sprostitev po dolgem dnevu ali kakršni koli telesni dejavnosti. Mataro Blue bo pomagal razbremeniti vse napetosti ali bolečine, rekreativno pa je enakovreden učinku nazaj popitih kozarcev vina. Popolna za večerno uporabo!

Okus in aroma sorte Mataro Blue

Mataro Blue je zakladnica okusov kot vonjev – je kot sladke borovnice, ki so vmešane v pito ali kolač! Ob uporabi v uparjalniku, poskrbi za popolno eksplozijo okusov. Nagrado za kakovost in okus, so sorti Mataro Blue, sodniki na Cannabis Cup*-a, podelili vsako leto od leta 2012 dalje.

Velikanski brsti Mataro Blue imajo vonj po “muffinih” z borovnicami, ki so bili pravkar vzeti iz pečice. Sladek in zemeljski vonj se zlahka zazna že na oddaljenosti nekaj metrov! Tudi smola ima izjemno močan vonj po jagodičju, borovnice pa se vonjajo tudi v izdihanih hlapih!

Morebitni neželeni učinki

Mataro Blue je zelo narkotičen. Edini neželeni učinek je lahko, da je premočan za nove uporabnike, ki ga nameravajo uporabiti za sprostitev ali zdravljenje. Zaradi relativno visoke vsebnosti THC deluje precej psihoaktivno in zagotovo ni najbolj primeren za novince!

Medicinska uporaba

Mataro Blue je eden najboljših za obvladovanje bolečin. Pomagal bo pri sprostitvi ter zmanjšal težave z anksioznostjo. Poskrbi lahko tudi za veliko olajšanje pri depresiji, PTSD, stresu, vnetjih, migrenah in menstrualnih krčih.

Gojenje

Za Mataro Blue sta značilna hitra rast in razvoj, prevladujoča indica pa poskrbi, da dobro uspeva tako v zaprtih prostorih, kakor tudi zunaj. Cvetenje “indoor” se zaključi po 7 do 8 tednih, “outdoor” pa v prvem ali drugem tednu v oktobru. Rastlina je košata, s super težkimi in gostimi popki. Je izjemno odporna na plesen in škodljivce. Če bo rastlina izpostavljeni mrazu, bodo listi in brsti, začeli prevzemati modro-rdeče tone. Sorta Mataro Blue je idealna za začetnike, saj so, že ob minimalnem vloženem naporu, rezultati neverjetni. Zaradi odličnega pridelka, pa jo takoj vzljubijo tudi tisti, bolj izkušeni pridelovalci.

[btn text=”Hiter nakup semen Mataro Blue na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/mataro-blue” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Čas rasti, cvetenja in pričakovana količina pridelka

Gojenje v zaprtih prostorih (Growbox): Mataro Blue bo poskrbel za približno 600 gramov pridelka na kvadratni meter, cvetenje pa bo trajalo od 7 do 8 tednov.

Na prostem: Mataro Blue bo poskrbel za do 800 gramov na rastlino, bo pa “dozorel” najkasneje v prvem ali drugem tednu v oktobru.

Še več opisov posameznih vrst marihuane lahko najdete, če “kliknete” na povezavo “VRSTE MARIHUANE” v meniju na vrhu strani!

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top