Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Banana Blaze – Dutch Passion

Auto Banana Blaze – Dutch Passion

Auto Banana Blaze proizvajalca Dutch Passion je enostavna za gojenje in za dobro delovanje ne potrebuje posebnega napora. Prevladuje dominantna Indica, ki jo zlahka vzljubite. Auto Banana Blaze zelo dobro prenaša nizke temperature, in traja približno 12 tednov, da iz semena preidemo v žetev. Je posebna, lepa, žilava in trpežna rastlina.

Po videzu je posebna na svoj način, saj raste v čudoviti strukturi božičnega drevesa. Pri cvetovih bodi izjemno pozoren na oljno plast smole, ki je značilnost genov Indice. Priporočamo uporabo rokavic. Ima visoko vrednost THC, zato je kajenje te sorte pravi užitek!

Auto Banana Blaze vsebuje:

  • THC = 15-17%
  • CBD = 0,10%
  • CBG = 1,84%
  • CBC = 0,16%
  • CBN = <0,05%

 

Genetika

Auto Banana Blaze je križanec med sorto Banana Blaze in našim legendarnim Auto Mazarjem. Kombinacija te genetike je ustvarila sorto, ki jo je enostavno gojiti. Ima visoko donosnost z močnim vonjem in okusom. To je sorta z afganistansko genetiko in je znana po svojih kompaktnih in izjemno lepljivih cvetovih.

Učinki

Ta sorta s prevladujočo indico vam bo dala čudovit občutek sproščenosti, sprostili se boste kot ste želeli. Primerna je za osvežitev telesa in duha, lahko uporabite tako dnevni, kot večerni dim. Po uporabi Auto Banana Blaze stres izgine kakor sneg na soncu in daje izjemen občutek, ki te pusti evforičnega in zadovoljnega.

Arome

Auto Banana Blaze ima sladko, sadno in tropsko aromo banane.

Okus

Njen okus je najbolje opisati kot sadnokremastsladek. Prevladuje okus banane. Okus je najboljši, ko kadiš čisti pridelek po možnosti brez tobaka.

Gojenje

Kot smo že opisali se ta sorta zelo dobro obnese tudi v nekoliko hladnejših podnebjih. Ta sorta lahko daje visok pridelek tudi za začetniške pridelovalce. Je zelo kompaktna rastlina in raste v košati strukturi z velikim glavnim cvetom. Dobro se obnese, če raste naravno, prav tako pa tudi z večjimi rastlinami v manjših lončkih. Njeno rastlinsko strukturo lahko opišemo kot srednje kompaktno. Če želite rastlino dodatno spodbuditi, da bo še lepša, jo zadnja dva dni dajte v temo. Ne mara visoke vlažnosti, zato je tudi primerna za področja, kjer ni visoke vlažnosti (gorska območja). Preveč vlage lahko povzroči plesen in gnilobo.

Če bo Auto Banana Blaze rastla pod led svetilko priporočamo tretma pod modro svetlobo. Že na videz boste videli na rastlini kako se počuti in kaj potrebuje. Morda ne bo zahtevala hranila ob vsakem zalitju.

Čas cvetenja

Ta sorta ne potrebuje pretirane pozornosti. V 12 tednih zraste iz semena v drevesce, visoko do nekje en meter. V povprečju zraste nekje do 75 cm, če le ni omejena v majhni posodi. Če jo boste imeli v loncu cca. 4- 7 litrov, vam bo zrastla nekoliko manjša.

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-banana-blaze/
https://www.semena.si

https://www.youtube.com/watch?v=sIz3YfptQ8w

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top