Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Pomembno obvestilo:
Opozorjamo vas, da je kaljenje semen konoplje prepovedana v večini držav.

Pozor: Morate biti stari vsaj 18 let, da lahko naročite semena konoplje na semena.si.


http://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/deloDZ/zakonodaja/izbranZakonAkt?uid=C12563A400338836C125684800311D01&db=spr_zak&mandat=VII

Spletna trgovina semena.si nikogar ne nagovarja h kršenju zakonodaje v svoji državi in ne odgovarja za ravnanje ljudi, ki kupijo njena konopljina semena. Semena.si vam lahko zakonito proda konopljina semena kot dodatek k ribiškim vabam, kot luksuzno krmo za ptice ali kot spominek. Če pa se bo zakonodaja spremenila, jih boste lahko tudi skladiščili.

Opozorilo za mednarodne kupce!

Semena dobavimo pod pogojem, da jih ne boste uporabili v nasprotju z veljavno zakonodajo v vaši državi. Na žalost se predpisi, ki se tičejo konopljinih semen, in njihovo izvajanje pogosto razlikujejo od države do države, zato vam svetujemo, da se nujno pozanimate o predpisih, ki veljajo v vaši državi. Nacionalno zakonodajo ste dolžni preveriti vi. Kot stranka spletne trgovine semena.si ne smete distribuirati naših semen v države, v katerih sta posedovanje in/ali trgovanje s konopljinimi semeni nezakonito(a). Naša stran je namenjena samo polnoletnim osebam od 18. leta starosti naprej.

Zavoljo vaše varnosti od vas »zahtevamo«, da se pozanimate o vsej nacionalni in mednarodni zakonodaji, ki ureja nakup semen marihuane/konoplje pri vas, ter ravnate v skladu z njo. V veliko državah je kaljenje konopljinih semen prepovedano. Ob naročilu »potrjujete, da ste preverili nacionalno in mednarodno zakonodajo, zato je semena varno naročiti« in da za to odločitev odgovarjate izključno vi.

Vsa semena marihuane/konoplje so namenjena izključno v izobraževalne namene in kot spominki

SPLOŠNI POGOJI:

Z vami se NE MOREMO in se tudi NE BOMO pogovarjali o kaljenju semen in pridelku, ker jih je v Sloveniji NEZAKONITO kaliti in jih prodajati za kaljenje, zato tega ne smemo spodbujati. Na žalost vam morda ne bomo odgovorili na elektronsko pošto ali se zanjo ne bomo zmenili, če nas boste spraševali o stvareh, ki jih navajamo zgoraj, če pa boste zahtevali dodatne informacije, vam morebiti semen niti ne bomo prodali.

Scroll to Top