Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Dostava preko Pošte Slovenija.

Kaj pomeni Poštno ležeče?

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na vse poslovalnice Pošte Slovenije (iskanje poslovalnic). Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico, vendar je potrebno napisati točno številko poštne poslovalnice (1000 Ljubljana NI dovolj). Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 dni (po navadi 1 dan).

Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti oz. po SMS sporočilu. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.

Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1103 Ljubljana

Odprema blaga

Semena se pošiljajo v originalni embalaži dobaviteljev v oblazinjeni kuverti in iz zunanjosti pošiljke v nobenem primeru ni mogoče sklepati o njeni vsebini.

Dostavni stroški

So navedeni na koncu nakupa in znašajo 4,00 EUR GLS in 4,50€ Pošta Slovenije, po pošiljki do teže 1kg (velja za Slovenijo).
Poštnina za stranke iz Hrvaške, Srbije,BIH in države v EU znaša 7,00 EUR, po pošiljki do teže 1kg.

Reklamacije

V Sloveniji je prepovedano gojenje rastline Cannabis sativa L. (Konoplja). Semena so namenjena izključno v raziskovalne, učne in zbirateljske namene. Ekipa semena.si ne prevzema nobene odgovornosti v primeru ilegalnega gojenja konoplje (Cannabis sativa L.) oz. gojenja konoplje, ki ni po pravnih predpisih Republike Slovenije.

Načini plačila in cene


1. Preko spletne banke oziroma po predračunu

Podatki za nakazilo so:
Podjetje: Dacado d.o.o.. Turnerjeva ulica 22, 2000 Maribor
IBAN:
 SI56 0287 8026 4516 980 (odprt pri: NLB)
Naziv: Dacado d.o.o., Turnerjeva ulica 22, 2000 Maribor
Namen plačila: navedite svoje ime in priimek ter številko naročila
Referenca: SI00 – številka naročila

Rok za plačilo je 48 ur!

2. Po povzetju

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene vsebujejo DDV.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o vsebini nakupa). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

3. Plačilo s kreditno kartico

Za plačevanje s plačilnimi karticami uporabljamo plačilni sistem Paywiser. (Bremenitev denarja na kartici bo šele po poslanem naročilu. 24-mesečna garancija). Več o kartičnih plačilih in plačilnem sistemu Paywiser si lahko preberete na povezavi Paywiser.
Plačilo s kreditno kartico je možno samo za države članice EU.
Scroll to Top