Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Blackberry Kush – Dutch Passion

Auto Blackberry Kush – Dutch Passion

Naj najprej povemo, da je Auto Blackberry Kush proizvajalca Dutch Passion osvojil 2. nagrado na Highlife Cup 2018 v kategoriji avtocvetov. Pri Auto Blackberry Kush prevladuje izjemna Indica. Ne samo, da ima čudovit videz, ima tudi edinstven profil arome in okusa. Tvori odlično eksplozijo okusa, ki jo najbolje opišemo kot sadno, zemeljsko, borovo s podtonom, podobnim dizelskemu motorju.
Če se sprašujete zakaj bi morali kupiti semena Auto Blackberry Kush je razlog ta, da je čudovite temno vijolične barve s čudovitim kompleksnim sadno zemeljskim okusom, njegova rast je zelo močna s številnimi vejami, in od semena do žetve lahko doseže visok pridelek v samo 10 tednih.

 

Auto Blackberry Kush

 

Popki so resnično videti posebni, saj so svetlo vijolične barve in jih moraš vzljubiti. S svojim videzom in profilom okusa takoj pritegne vsakogar!

THC = 17-18%
CBD = 0,10%
CBG = 0,65%
CBC = 0,30%
CBN = <0,05%

Genetika

Auto Blackberry Kush zaradi svojih »staršev« (Borovnica X Temna rastlina) in čudovite sadne arome borovnic spada v družino Blue-Family. Ti geni borovnic zagotavljajo sladke in sadne note v aromi.

Učinki

Auto Blackberry Kush s prevladujočim avtocvetom Indice zagotavlja čudovit sproščen Kush učinek. Pričakujete lahko zelo močno telesno spremembo, ki bo trajala dlje časa. Prične se z močnim občutkom evforije, ki se kmalu za tem spremeni v bolj pomirjujoč in sproščen občutek. Ubčutek je sicer bolj fizični kot duševni. Rekli bi, da je popolna sorta za sprostitev zvečer. Če skadite dovolj lahko dobro pomaga, da zaplavate v sladki spanec.

Arome

Auto Blackberry Kush ima edinstven profil arome in okusa. Terpenski profil jasno kaže komplekstnost tega sveta.

Okus

Auto Blackberry Kush ima okus po sadno, zemeljsko, borovo s podtonom, podobnim dizelskem motorju.

 

Auto Blackberry Kush

 

Gojenje

Sorta Auto Blackberry Kush je zelo enostavna za gojenje in zraste v kompaktno rastlina z zelo visokim pridelkom. Raste z močnim in gostim glavnim cvetom. Njeni stranski brsti ne zrastejo zelo daleč od glavnega cveta. Tudi stranski cvetovi proizvedejo debele kompaktne popke, ki prenesejo kar nekaj teže.

Auto Blackberry Kush je rastlina, ki ne zraste zelo visoko. Povprečno meri okoli 0,75 m, nekatere rastline bodo ostale 0,5 m, druge pa lahko zrastejo tudi do 1 m. Nekateri fenotipi na začetku rastejo zelo hitro, čeprav se zdi, da sta prva 2 tedna počasna. Do konca 3. oz. 4. tedna lahko prične res zelo hitro rasti. Do 5. tedna bo večina rasti končana in se bo osredotočila predvsem na pridelavo cvetja. Zaradi hitrega cvetenja je to sorto mogoče gojiti v skoraj vseh pogojih, tudi v najbolj severnih ali južnih regijah. Izbirajte najbolj poletne mesece, kjer je dovolj sončnih ur pomembno za dober pridelek. Kjer je mogoče jo poskusite gojiti v mesecih z najmanj dežja, zato ker pretirana vlažnost ne bo koristila kompaktnim popkom.

Kako narediti Auto Blackberry Kush še bolj vijolične barve?

Čeprav bo večina rastlin Auto Blackberry Kush imela vijolične cvetove, se še vedno kdaj lahko zgodi, da najdemo tudi zelene fenotipe. Da bi sami pripomogli, da bo rastlina kar se da vijolične barve pa lahko pripomoremo tako, da nočna temperatura močno pade, to posnema zunanje temperature in pomaga poudariti vijolično barvo. Ta rastlina se bolje odziva na nizke temperature kot večina drugih sort. Posledično pa tako proizvaja različne pigmente. To omogoča, da listi in cvetovi potemnijo v vijolično, včasih pa kar temno vijolično do skoraj črno.

Čas cvetenja

Do pridelka pridemo v zelo kratkem času, od semena do žetve traja približno 10 tednov. Obstajajo tudi fenotipi, ki so pripravljeni v 9 tednih, to so rastline gojene v zaprtih prostorih v stabilnem podnebju z 20 ur svetlobe na dan.
S svojim 10-tedenskim življenjskim ciklom je to ena najhitrejših sort autoflowerja v zbirki Dutch Passion.

Donos

S pravo tehniko pridelave in v pravih pogojih lahko zagotovi razmeroma visoke donose. V zaprtih prostorih s kontroliranim gojenjem je moč doseči približno 400-450 g/m2. Posamezne rastline zlahka dajo več 100 g/rastlino.

Nasvet

Pri Auto Blackberry Kush bodite pozorni na visoko vlažnost, saj je lahko nagnjena k gnitju brstov. V zadnjih tednih ji namenite malce več pozornosti.

 

Auto Blackberry Kush

Povezave

https://www.semena.si/kategorija-izdelka/semena-konoplje/dutch-passion/
https://www.semens.si

https://www.youtube.com/watch?v=5–nzRjMMnM

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top