Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Brooklyn Sunrise – Dutch Passion

Auto Brooklyn Sunrise – Dutch Passion

Auto Brooklyn Sunrise ima kompaktno strukturo in odlično kombinacijo hitre rasti in cvetenja. Ima edinstveno aromo dizla z zemeljskim/citrusnim pridihom, ki daje poseben užitek pri kajenju. To je sorta, ki združuje visoko kakovost in hitro ter velikodušno letino. Pri tej rastlini je proizvodnja smole odlična, je visoka, močna in zelo hitro zadene. Auto Brooklyn Sunrise je 50% Indice in 50% Sative.

Če se sprašujete zakaj kupiti semena Auto Brooklyn Sunrise je eden od glavnih razlogov ta, da zagotavlja visok donos. Je hiter in robusten za rast. Odličen je tako za začetnike kot strokovnjake. Ima močan vonj in okus.

THC = 17-20%
CBD = 0,05%
CBG = 0,95%
CBC = 0,27%
CBN = 0,12%

Auto Blooklyn Sunrise

Genetika

Genetika izvira iz tako imenovanega klona dizelskega goriva vzhodne obale ZDA Brooklyn, za katero je znana bogata aroma dizelskega goriva in močna visoka vrednost. Ta sorta je bila križana s poznavalcem AK genetike iz zvezne države New York. Ta sorta ima običajno tako visoko moč kot velik donos.

 

Učinki

Auto Brooklyn Sunrise te popelje v vzpon evforije in se sčasoma spremeni v bolj sproščen učinek. Zato bi rekli, da bi bil primeren kot jutranja ponudba za zajtrk. Idealno za »wake&bake« skupaj s skodelico kave in francoskim rogljičkom. Pomembno pa je, da če želite čez dan še kaj postoriti, da zjutraj ne kadite preveč. Znano je, da ta sorta spodbuja ustvarjalnost zaradi energijskega učinka dviga. Za večerno uporabo bi vam to sorto odsvetovali, razen v primeru, če res ne želite zvečer takoj zaspati in se nočno igrati.

 

Auto Blooklyn Sunrise

Aroma

Auto Brooklyn Sunrise je sorta z zelo močno aromo zemlje, dizelskega goriva in citrusov. Nekateri fenotipi imajo tudi pridih kavne note. Ko rastlina cveti proti koncu je zelo prijetno biti z njo v istem prostoru in uživati v močni aromi.

 

Okus

Auto Brooklyn Sunrise ima značilen pikanten okus dizla.

 

Gojenje

Auto Brooklyn Sunrise daje hitro letino konoplje, ki je bogata s THC. Je kompaktna, srednje velika in ima običajno polno napolnjen glavni cvet, ki je obdan s številnimi čudovitimi stranskimi cvetovi. To je dobra sorta za pridelovalce, ki gojijo prvič, saj je enostavna za gojenje in hitro zraste, od semena do žetve je cca 70 dni. Ta sorta je bila razvita za hitro in učinkovito obiranje cvetov. Običajno se goji po urniku svetlobe 20/4, vendar pa so tudi pridelovalci, ki delajo po urniku 24/0. Če so pogoji res popolni (to je pri izkušenih pridelovalcih) je lahko pripravljena v 60 dnevih, zaradi česar je to sorta za pridelovalce, ki želijo hitro letino najvišje kakovosti. Za tiste manj izkušene pa vseeno priporočamo, da počakajo vsaj do 70. dneva, saj bodo brsti v zadnjih 10 dneh še naprej rastli, količina smole pa se bo še povečala. Večina rastlin zraste med 50-75 cm, z izjemo pa 100 cm.

 

Čas cvetenja

Auto Brooklyn Sunrise potrebuje v zaprtih prostorih od semena do žetve v povprečju 10 tednov. Nekatere rastline, ki imajo popolne pogoje pa so lahko pripravljene tudi v 60-65 dneh.
Ta sorta uspeva lepo tudi na prostem in običajno traja 80-90 dni, da popolnoma dozori. Prav tako pa zagotovi tudi veliko letino na prostem, še posebej v dobro zračeni zemlji.

 

Auto Blooklyn Sunrise

 

Donos

V zaprtih prostorih pod pravimi pogoji lahko prinese okoli 400-500 g/m2. Na prostem pa lahko prinese med 25-100 g na rastlino. Če je le mogoče poskrbite za zavetje ali prostor kjer je dobro prezračevanje, saj ni dobro, da je izpostavljena veliki količini vlage.

 

Nasvet

Bodite zelo previdni pri hranilih! To je najpogostejša napaka pri začetnikih. Auto Brooklyn Sunrise se dobro obnese tudi pri nizkem režimu hranjenja. Zapomni si, da je vedno lažje dodati dodatno hranila, takrat, ko jih primanjkuje, kot pa se spopadati s težavami prekomernega hranjenja.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-brooklyn-sunrise/

https://www.semena.si/

https://www.youtube.com/watch?v=BUEpXLPm5HU

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top