Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Duck – Dutch Passion

Auto Duck – Dutch Passion

Auto Duck je zelo robusten in enostaven za gnojenje na prostem v vseh vrstah podnebja. Je posebna kamuflirana rastlina konoplje z mrežasto obliko listov, ki izgledajo popolnoma drugače kot tradicionalni listi konoplje. Je samocvetna različica nagrajene sorte Frisian Duck. Povprečno gojenje traja 12 tednov v zaprtih prostorih. Ima subtilno aromo s kompleksnim terpenskim profilom z zemeljskim, cvetličnim in sadnim priokusom. Kombinacija naravne mutacije listov in šibkega vonja je popolna za skrivanje v rastlinjaku, na vrtu, na dvorišču ali na balkonu. Sorto je potrebno le dobro zaščititi pred škodljivci kot so polži, zajci in jeleni, saj boste le tako lahko uživali v dobri letini približno 3 mesece po sajenju semen. Sorta ima odprto strukturo vršičkov, kar bistveno zmanjša tveganje za gnitje in plesen. Je idealna sorta za začetnike, saj ne zahteva posebnega znanja ali urnika hranjenja za doseganje dobrih rezultatov.

THC = srednja, okoli 8%

 

auto duck

 

Genetika

Je samocvetna različica Frisian Duck in je bila križana z Auto White Widow, kar je ustvarilo zelo močan in odporen avtocvet. Auto Duck proizvaja zelene popke in ima lažji vonj kot Frisian Duck. Ta sorta je idealna za urbano pridelavo in za tiste, ki ne želijo, da tujci gojenje opazijo. Je rezultat dolgoletne skrbne selekcije in križanja. Ponuja naravno kamuflažo, ki pritegne zelo malo pozornosti.

 

Učinki

Auto Duck ima uravnotežen in subtilen učinek. Gre za sev s povprečno močjo, ki ni zelo močan, vsekakor pa tudi ne šibek. Je idealna sorta za kajenje čez dan. Učinek je predvsem povzročitev evforije in energije. Ima tudi zelo sproščujoče fizične učinke. Ima bolj kratkotrajni učinek. Učinek je prijetna kombinacija duševno spodbudnega občutka in fizično sproščujočega občutka. Je popolna za popoldanski počitek ali sprostitev.

 

auto duck

 

Arome

Auto Duck ima subtilno aromo zemlje, cvetja in sadja s priokusom mete, citrusov in bora. Ima manj močno aromo, ki zagotavlja varno gojenje na svojem vrtu, ne da bi sosedje takoj opazili. Vršički imajo seveda svoj vonj, vendar je le ta veliko manj opazen in oster.

 

Okus

Auto Duck ima zemeljski, cvetlični, sadni okus, s priokusi citrusov, mete in bora. Rastlina je zelo aromatična, kadar jo kadite ali vejpate. Bolj sadne in sladke note se pojavijo med kajenjem ni uravnoteženo srednjo moč, zaradi česar je primerna za kajenje podnevi ali na družabnem dogodku.

 

Gojenje in donos

Sorto Auto Duck lahko gojimo na prostem ali v zaprtih prostorih, dobro se obnese tudi v rastlinjakih. V zaprtih prostorih potrebuje nekaj manj kot 20 ur svetlobe na dan. Sredozemski pridelovalci lahko zaključijo 3 zaporedne rastne cikle na sezono, Skandinavci pa le 1, morda 2 ob samodejnem cvetenju na prostem. Rastline pogosto ostanejo manjše in bolj kompaktne rasti. Običajno je pridelek na rastlino med 50 in 100 g. V zunanjih gojiščih med 25 in 75 g na rastlino. V zaprtih prostorih bo dala povprečno 400 g na m2. Še posebej dobro se obnese pri postavitvi SOG z več rastlinami na m2.

 

auto duck

 

Čas cvetenja

Auto Duck rastline so srednje velikosti, dosežejo do 1 metra, povprečje pa je okoli 50 cm. V zaprtih prostorih potrebuje v povprečju 75 dni, da je primerna za žetev. Na prostem traja gojenje okoli 2 tedna dlje. Zunaj lahko prenese večdnevni ekstremni mraz, vendar se izpostavljanje ne priporoča. Najboljša klima je stabilna in topla z dovolj svetlobe. Ob nižji količini svetlobe brsti ostanejo nekoliko bolj puhasto.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-duck/

https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/auto-duck?sqr=auto%20duck

https://www.semena.si/

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top