Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Euforia – Dutch Passion

Auto Euforia – Dutch Passion

Auto Euforia je ena najbolj stabilnih in robustnih samocvetočih rastlin konoplje. Je enostavna za gojenje in primerna tako za začetnike kot strokovnjake. Znana je po svojem močnem učinku. Njen učinek je zelo poživljajoč in evforičen. Če iščete močno sorto, bogato s THC in obilnim produktom, ki uspeva v vseh vremenskih razmerah, je Auto Euforia prava izbira. Potrebuje 11 tednov, da dozori. Sorta je kompaktna in grmičasta z intenzivno aromo in izrazitim okus. Ta vrsta ima močan in oster vonj. Sorta zraste v višino tudi do 175 cm. Pridelovalci ustvarijo tako velike rastline s hidroponskim sistemom, LED lučmi ter organsko prstjo. Je ena najmočnejših samorastnih rastlin konoplje vrhunske kakovosti. Priporoča se za začetnike kot sladkokusce.

THC = 18%

 

Auto Euforia

 

Genetika

Auto Euforia je križanec med klasično Euforio in skrbno izbranim samocvetočim Skunkom. Euforia je izvirna selekcija Skunka iz leta 1990. Bila je izbrana zaradi edinstvenega evforičnega učinka.

 

Učinki

Auto Euforia je sativa, ki ima sposobnost lajšanja stresa in skrbi. Auto Euforia ima močne vršičke s stimulativnimi in blaženimi občutki. Sorta pomirja, hkrati pa je tudi energična. Znana je po zelo močnem in evforičnem učinku. Mnogi uporabniki doživijo energičen in vzpodbuden učinek. Idealna je za medicinske namene, saj pomaga pri težavah z anksioznostjo. Auto Euforia spodbuja ustvarjalnost in nudi dolgotrajen učinek.

 

Arome

Auto Euforia ima zemeljsko, lesno in cvetlično aromo. Cvetlična aroma je sestavljena iz sivke in vrtnic.

 

Okus

Aromo spremlja sladek, svež in saden okus. Sorta ima izrazit okus. Terpeni so podobni Skunku. Sorta zna res smrdeti. Okus je nekoliko bolj subtilen kot aroma.

 

Gojenje in donos

Auto Euforia je sorta polna vršičkov kot tudi smole. Sorta se pobira običajno med 10 in 11 tednom po kalitvi. Je sorta XL, z XXL potencialom. Letine so lahko zelo velike. Najbolje uspeva s hidrosistemom, močnimi lučmi in stabilno klimo. V povprečju ustvari okoli 400 do 500 g/m2, izkušeni pridelovalci pa pridelajo vse do 600 g/m2. Rastlina na prostem da približno 150 g/rastlino suhih vršičkov. Število vršičkov je odvisno od sonca in podnebja. Za boljši izkoristek se proti koncu priporoča uporaba UVB žarnic 3-4 ure na dan. Zdi se da ima v vegetativni fazi počasen začetek, vendar rast v nekaj tednih nadoknadi. Večina navpične rasti poteka med 4 in 7 tednom.

 

Auto Euforia

 

Čas cvetenja

Semena Auto Euforie zrastejo v približno 70 dneh in so enostavna za gojenje. Nekatere rastline potrebujejo tudi do 90 dni da popolnoma dozorijo. Rastlini je treba pustiti dovolj časa, da ustvari bogat pridelek. Auto Euforia ni zahtevna za hranjenje, dobro raste na ekoloških tleh in v hidro sistemih. Na prostem potrebuje tudi do 100 dni. Gojenje na prostem in v rastlinjakih se dobro obnese. Priporočeno je, da se rastlino postavi na mesto z zadostnim vetrom, saj to okrepi samo rastlino in prepreči nastanek gliv. Obilen produkt je zagotovljen tudi v primeru gojenja v gozdu ali na prostem.

 

Povezave

https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/auto-euforia?sqr=Auto%20Euforia
https://www.semena.si/izdelek/auto-euforia/
https://www.semena.si

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top