Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Kerosene Krash – Dutch Passion

Auto Kerosene Krash – Dutch Passion

Auto Kerosene Krash je močna in robustna samorastoča rastlina z velikim številom cvetov, ki običajno zraste v srednje velik grm. Ima visoko vsebnost kanabinodiov. Povprečno vsebuje 20% THC, doseže ga lahko tudi do 25%. Ima pikantno, kemično in plinasto aromo. Tudi okus je plinast in zemeljski. Od setve do žetve traja 12 tednov. Ima dolgotrajen učinek. V fazi intenzivnega cvetenja je priporočljivo, da se rastline čim manj dotikamo, saj se zaradi lepljivih vršičkov težko znebimo ostrega vonja. Sorta je enostavna za gojenje in ne zahteva nobenih posebnih prehranskih zahtev ali tehnik gojenja. Auto Kerosene Krash proizvaja močen smrad.
V sobi za gojenje je treba nujno poskrbeti za ustrezen pretok zraka, saj se tako zmanjša možnost gnitja popkov.

THC = 22%
CBG = 0,94%
CBC = 0,29%
CBN = 0,10%
CBD = 0,25%

 

Auto Kerosene Krash

 

Genetika

Auto Kerosene Krash je križanec med originalnim Kerosene Krashom in žensko rastlino GG#4 s posebnim moškim Sherbet. Za spremembo rastline v samodejno cvetočo rastlino se je med križanjem dodala Auto Glueberry OG. Auto Kerosene Krash ima v primerjavi z originalno rastlino bolj sadne arome, vendar pa sta obe sorti enako močni.

 

Okus

Auto Kerosene Krash ima oster vonj s pretežno zemeljskimi, plinastimi in borovimi dodatki. Okus je kisel in včasih kemični. Je idealna sorta za pridelovalce, ki imajo radi terpene. Sorta lahko rahlo zapeče v grlu med kajenjem. Čeprav je okus močan, bodo ljubitelji okusov podobnih dizlu, uživali v tej sorti.

 

Aroma

Auto Kerosene Krash je sorta z močno in ostro aromo, predvsem zaradi zemeljskih in plinastih okusov.

 

Učinki

Auto Kerosene Krash povzroči močan učinek s fizičnega kot tudi z duševnega vidika. Učinek je dolgotrajen in te spravi v stanje okusne omame. Na začetku se pojavi evforija, a se ta s časoma spremeni v bolj sproščujoč učinek. Auto Kerosene Krash je močna rastlina, zato je uporaba priporočena bolj izkušenim kadilcem. Uporaba je idealna, ko se družite s prijatelji, na koncertu ali zabavi. Svet doživljaš z užitkom.

 

Gojenje in donos

Auto Kerosene Krash zraste v slogu božičnega drevesa. Ima čvrste vršičke in trdno strukturo. Če želimo imeti bogato letino, je zelo pomembna, da kalimo v lončku, v katerega smo rastlino posadili že na samem začetku. Uspešno bi naj uspevala tudi z uporabo hidro sistemov. Pri gojenju v zaprtih prostorih se pridela okrog 400 do 500 g/m2. Rastline imajo v povprečju 25-100 gramov suhih vršičkov. Večji pridelek je možen ob uporabi večjega lonca, saj ima tako rastlina več prostora za korenine. Pri gojenju na prostem je pridelek po navadi bolj reven, razen če gojimo na sončnem podnebju oziroma v rastlinjaku. Pomembno je upoštevati, da vršički ne marajo vlažnosti.

 

Čas cvetenja

Auto Kerosene Krash cveti približno 11 do 12 tednov v zaprtem prostoru. Potrebuje približno 20 ur dnevne svetlobe. Lahko jo gojimo tudi s svetlobnim ciklom 18 ur svetlobe in 6 ur teme, ali 24 ur svetlobe, vendar je najbolj priporočeno gojenje s svetlobnim ciklom 20/4. Rastlini omogoča počitek, da bolje raste. Sorto se lahko goji tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Zaradi dovzetnosti za plesen je sorto priporočljivo gojiti v poletnih mesecih. Običajno zraste v srednje visoko rastlino višine med 50 cm in 100 cm.

 

Povezave

https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/auto-kerosene-krash?sqr=auto%20kerosen
https://www.semena.si/izdelek/auto-kerosene-krash/
https://www.semena.si

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top