Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Night Queen – Dutch Passion

Auto Night Queen – Dutch Passion

Auto Night Queen je sorta pri kateri prevladuje Indica z bogato smolo in THC. To je uspešnica med oboževalci Indice, ki iščejo močan, lepljiv autoflower Kush z močnim udarcem Indice. Ta sorta proizvede eno najvišjih koncentracij smole kar smo jih kdaj videli. To je zelo košata in kompaktna rastlina s trdimi brsti, zato lahko tudi najmanjše rastline dobro obrodijo. Popki postanejo precej debeli in gosti, nekateri so posušeni res trdi kakor kamen. Je enostavna za gojenje, primerna tako za začetnike kot strokovnjake. Osvojila je 1. nagrado na Highlife Cupu 2016 v kategoriji autoflower. Njen edinstven terpenski profil v kombinaciji z močnim učinkom zagotavlja, da bodo tudi najbolj izkušeni poznavalci/kadilci neskončno uživali.

THC = 17-20%
CBD = <0,05%
CBG = 0,27%
CBC = 0,23%
CBN = <0,05%

 

Auto Night Queen

 

Genetika

Auto Night Queen je autoflower, ki temelji na fotoperiodični Night Queen, zelo smolnati sorti. Je sorta z najmočnejšo Indico doslej, katera lahko ima vsebnost THC tudi nad 20%. Da so ustvarili Auto Night Queen so križali posebej izbran klon originalne fotoperiodične Night Queen s temnim autoflower afganistanskim hibridom Auto Mazar »Mazar-i-Sharif« iz njihove genske banke. To je sorta, ki ima vse kar si lahko želite, od hitrega cvetenja, kompaktne grmičaste rastline, kompaktnih popkov z debelo plastjo trihomov in zelo ostro aromo.

 

Učinki

Auto Night Queen je eden najmočnejših autoflowerjev. Je močna različica z močnim učinkom, ki je kot nalašč za počitek in sprostitev. Če želite miren in dober spanec, potem je to sorta za vas. Znan je predvsem po svojih protistresnih in anti-anksioznih učinkih. Znano je tudi, da lahko ta sorta resnično poveča apetit. Ima pa močan um na telo in dušo. Učinki so psihični in fizični, vendar je fizični vzpon najmočnejši.

 

Auto Night Queen

 

Aroma

Auto Night Queen ima zemeljsko aromo Kush z borovimi in lahko tudi sadno sladkimi notami. Pri kajenju se voha gost in močan vonj po hašišu.

 

Okus

Auto Night Queen je posebnega okusa, ki ga je moč opisati kot zemeljski z pridihom bora, kadila in sadja.

 

Gojenje

Auto Night Queen je najbolje gojiti v zaprtih prostorih po urniku svetlobe 20/4. Sicer se dobro znajde tudi na prostem, vendar moramo paziti, da ji nudimo zelo sončno mesto, po možnosti brez sence, saj bo samo tako dosegla svoj potencial. Dobro se obnese tako v loncih kakor tudi na odprtem. Najbolje je izbrati najbolj vroče mesece v kolikor jo gojite zunaj. Ta sorta po večini ne bo zrasla višje od 100 cm, v večini je njena velikost nekje med 50-70 cm. Za največje možne rastline priporočamo, da jo posadite neposredno v zračni lonec ali koreninsko vrečko, v velikosti približno 20-25 litrov.

 

Donos

Auto Night Queen je sorta z dobrim pridelkom. Možne so lahko zares velike letine, zlasti pri gojenju SOG z manjšimi lonci. V povprečju lahko dobimo od 400-500 g/m2. S pravilnim in natančnim znanjem pa lahko dosežemo tudi pridelke po 600 g/m2. Pri gojenju na prostem pridelek doseže 100-150 g na rastlino. Če pa je podnebje nekoliko manj primerno in hladnejše pa v povprečju 35-75 g na rastlino.

 

Auto Night Queen

 

Čas cvetenja

Auto Night Queen je sorta s povprečnim časom cvetenja, to je 10 tednov. Obstajajo nekateri fenotipi, ki so pripravljeni za žetev v 60-65 dneh, vendar običajno priporočamo, da ji namenite vseh 10 tednov za čim lepši pridelek. Na prostem se lahko zaradi vremenskih dejavnikov sicer čas cvetenja poveča, in sicer od 10-13 tednov. Toplejše in bolj suho je podnebje, hitreje rastlina dozori.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-night-queen/

https://dutch-passion.com/en/

https://www.semena.si

https://www.youtube.com/watch?v=MEUo_O3OfVA

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top