Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Orange Bud – Dutch Passion

Auto Orange Bud – Dutch Passion

Auto Orange Bud je sorta z zelo ostro aromo citrusov in pravim okusom pomaranč. Pri tej sorti prevladuje Sativa. Ima grmičasto strukturo z velikim, čvrstim glavnim cvetom, ki ga spremlja veliko velikih stranskih cvetov. Spada v zelo priljubljeno sorto zaradi visoke kakovosti popkov, polnih lepljivih trihomov z močno aromo pomaranče. Auto Orange Bud sorta, ki bo z evforičnim in sproščujočim učinkom navdušila tudi najbolj izkušene kadilce. Mnogi kupci navajajo, da je ta sorta lahko zelo sadna, sveža in sladka hkrati.

THC = 18-20%
CBD = <0,05%
CBG = 0,70%
CBC = 0,14%
CBN = 0,11%

 

Auto Orange Bud

 

Genetika

Auto Orange Bud prihaja iz družine Orange Bud in Auto Daiquiri Lime.
Glavni vzreditelj je zelo skrbno izbiral posamezne primerke z najvišjim odstotkom THCja in največjim donosom. Poleg tega je želel ohraniti vonj, okus in učinek originalnega Orange Bud. Rezultat tega križanja je bil auto cvet, ki je prav tako dober v moči, kakovosti, aromi in okusu, tako kot orginalni Orange Bud.

 

Učinki

Auto Orange Bud ima močan potenten vzpon in je kombinacija duševnega in fizičnega brenčanja. Zaradi prevladujočega vpliva Sative je vzpon na začetku bolj evforičen in dvigajoč. Tisti, ki kadijo več pa tudi poročajo o občutku močnega sproščenega fizičnega učinka. Je zelo močan in opojen. Pri tej vrsti lahko pride do tega da vas preplavi občutek smeha in pa tudi želje po hrani.

 

Arome

Auto Orange Bud ima močan oster terpenski profil s prevladujočim citrusom, ki diši po pomaranči in mandarini.

 

Okus

Auto Orange Bud je zelo sveža, sadna in sladka sorta.

 

Gojenje

Auto Orange Bud je rastlina z močno rastjo. V prvih 4-5 tednih raste predvsem v širino, od 5. do 6. tedna se začne navpična rast in značaj te sorte postane bolj očiten. Med fazo raztezanja postanejo listi nekoliko tanjši in vitkejši. Zaradi strukture, ki jo ima je popolna samodejna cvetlica za naravno rast, brez uporabe kakršnihkoli tehnik gojenja. Najbolj se razteza med 5. in 7. tednom, nato pa se okoli 7. in 8. tedna rast popolnoma ustavi. Odprta struktura listov zagotavlja dovolj svetlobe tudi za spodnje dele popkov. Zraste v srednje visoko rastlino, ki meri nekje od 60-125 cm v višino.

To sorto lahko gojite v zaprtih kakor tudi zunanjih prostorih. V zaprtih prostorih večina pridelovalcev uporablja urnik svetlobe 20/4. Na oprostem v bolj zmernih podnebjih daje najboljše rezultate, če raste v najboljših treh poletnih mesecih. V sredozemskem (suhem in toplem) podnebju je moč doseči 2-3 uspešni žetvi na sezono. V zaprtih prostorih zori v povprečju 11-12 tednov, na prostem pa v neugodnih razmerah tudi do 3 tedne dlje. Ker so njeni brsti zelo kompaktni morate biti izjemno previdni ob koncu faze cvetenja.

 

Donos

Auto Orange Bud vam bo dal XL donos. Ta sorta lahko obrodi med 50-150 g/rastlino, seveda pod pogojem, da dobi dovolj svetlobe in hranil. V zaprtih prostorih pa je mogoče doseči med 400-500 g/m2. Zunaj bo pridelek na rastlino približno enak kot v zaprtih prostorih, zlasti če jo gojimo v najbolj vročih poletnih mesecih.

 

Auto Orange Bud

 

Čas cvetenja

Auto Orange Bud je sorta ki traja od setve do žetve povprečno 11 tednov v zaprtih prostorih. V povprečju potrebuje 77 do 90 dni, da popolnoma dozori. Če jo pustimo še dodaten teden dobi več jantarnih trihomov in še močnejši narkotični vzpon. Na prostem pa Auto Orange Bud potrebuje približno 12 do 15 tednov, da popolnoma konča cvetenje. Upoštevati je potrebno, da bo v ustreznih razmerah zorenje hitrejše. Veliko sonca in pa suho podnebje zagotavlja hitrejše zorenje. To pa zagotavlja tudi kompaktne in bolj bele popke. Zato je dobro, da je postavljena na sončno mesto in ne v preveč vlažni/premočeni zemlji, saj tega ne mara.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-orange-bud/

https://www.semena.si

https://dutch-passion.com/en/

https://www.youtube.com/watch?v=fvAjemQtjuE

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top