Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Think Big – Dutch Passion

Auto Think Big – Dutch Passion

Auto Think Big je kompaktna sorta z zelo visokim donosom. Ni pogosto, da lahko naletite na autoflower, ki bi vam zagotovil debele popke in donos, medtem ko rastlina ostane povprečne višine. Dobesedno cela rastlina je polna cvetov od glave do peta! Ta sorta ni po velikosti največja rastlina pri autoflowerjih, je pa dejstvo, da je zanimiva sorta zaradi velikega donosa. Rast v prvih tednih se bo lahko zdela dokaj počasna, ampak bo kaj kmalu nadoknadila. To je sorta, ki je osredotočena na donos in moč! Izkušeni pridelovalci menijo, da je ena najmočnejših sort v zbirki autoflower. Pri Auto Think Big prevladuje Sativa.

THC = 14-16%

 

Auto Thing Big

 

Genetika

Auto Think Big je zelo produktivna rastlina, ki temelji na legendarni genetiki Auto Think Different. Nastala je iz majhnega izbora posebnih rastlin XXL Auto Think Different, izbranih iz nekaj sto autofower rastlin. Ti so bili osnova za Auto Think Big. Genetika AK420 uporabljena v Auto Think Different omogoča stabilen in močan izdelek.

 

Učinki

Auto Think Big ima visoko moč z dolgotrajnim učinkom. Ta sorta ima zelo smolnate in lepljive cvetove. Debela plast trihomov zagotavlja močan kanabinoidni profil. To je razlog, da je ta sorta tako močna in narkotična. Učinek lahko najbolje opišemo kot močan dvig. Počutili se boste zelo energično, ustvarjalno in družabno. Ima poživljajoč učinek, ki vas bo motiviral, da začnete delati in se lotite ustvarjalnih nalog. Vendar bodite pazljivi, saj lahko pri velikih odmerkih zagotovi močan sproščujoč učinek, kar pomeni, da boste raje počivali kot pa se lotili ustvarjalnih nalog.

 

Aroma

Auto Think Big ima raznolik terpenski profil. Na splošno ima sadno aromo, ki prevladuje po citrusih, s sladkimi in cvetličnimi notami. Diši pa lahko tudi nekoliko kremasto in po boru.

 

Okus

Njen okus je sladek, svež in saden, lahko bi rekli, da spominja na lupinico zrele limone. Po okusu se mogoče najbolj nagiba k citrusom, limeti in kadilu.

 

Gojenje

Auto Think Big je sorta, ki je zelo zanimiva za komercialne pridelovalce, ki iščejo največji donos. Rast v prvih nekaj tednih njenega življenja se morda zdi malce počasna, čeprav pridno vztrajno raste. Ta sorta ima grmasto strukturo z debelimi, čvrstimi vejami. Zagotovo raste v širino, vendar ostaja tudi precej kompaktna. Ima robusten cvet in zraste nekje do višine 1 metra. Seveda obstajajo tudi izjeme, ampak na splošno boste dobili rastlino nekje med 50 in 75 cm, ki bo od glave do pet polna debelih popkov, včasih lahko tudi tako velikih kot vaša noga. Auto Think Big je enostavno gojiti. Zaradi svoje srednje velikosti je obvladljiva, ne da bi pri tem žrtvovali donos ali moč. Gojenje te sorte ni zahtevno. Edina slaba stran te sorte je, da morate počakati malo dlje preden lahko poberete njene velike smolnate cvetove. Primerna pa je za vse načine gojenja.

 

Auto Thing Big

 

Čas cvetenja

Auto Think Big bo dosegla prave rezultate, če bo imela polnih 13-14 tednov časa za dokončanje cvetenja. Ta proces zorenja je pomemben za doseganje polnega potenciala. Priporočljivo je, da gojite na svetlobnem urniku 20/4, čeprav obstajajo tudi pridelovalci, ki so z urnikom 24/0 dosegli zelo dobre rezultate. Običajno je pripravljena v 13-14 tednih od setve do žetve, pridelki pa imajo XXL potencial tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Na prostem pa lahko zorenje traja morda 1-2 tedna dlje. To je običajno posledica nočnih temperatur ali velikih razlik med dnevom in nočjo. Ne priporoča se gojenje te sorte v najbolj severnih območjih ali na območju blizu ekvatorja. Debeli in polni popki pa ne marajo vlage, saj lahko pride do težav. Priporoča se, da se rastlini pomaga z oporo proti koncu cvetenja zaradi njene teže popkov.

 

Donos

Auto Think Big prinaša solidne XXL pridelke, ampak traja nekoliko dlje, da da končni rezultat. Dva do tri dodatni tedni so bistvenega pomena za končanje cvetenja in dajejo neverjeten pridelek, še posebej če z njimi ravnamo z ljubeznijo. Obrodijo lahko po več sto gramov, zlasti, če jih goji izkušeni pridelovalec. Pridelek je približno med 500 in 600 g/m2 za neizkušene pridelovalce, za tiste bolj izkušene pa lahko tudi med 600 in 700 g/m2. Tako, da lahko zagotovo rečemo, da je to XXL pridelek, ki vas ne bo razočaral!

 

Auto Thing Big

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/think-big/

https://dutch-passion.com/en/

https://www.semena.si

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top