Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Think Different – Dutch Passion

Auto Think Different – Dutch Passion

Auto Think Different je sorta, ki je od svoje uvedbe, to je pred skoraj 10 leti, še vedno tista priljubljena sorta med številnimi domačimi pridelovalci po vsem svetu. Njen sloves je odličen zaradi visokih donosov, ki vam jih nudi. V enem letu po lansiranju je ta sorta osvojila mesto na seznamu najbolje prodajanih izdelkov pri Dutch Passion. Nekateri zvesti in resni pridelovalci ne želijo gojiti ničesar drugega kot pa to sorto. Ta sorta je primerna za gojenje v vseh sistemih, gojiščih in podnebjih. Je preprosto enostavna za gojenje in primerna za začetnike. Ta semena proizvedejo močne in velike rastline, ki bodo od glave do peta polne velikih cvetov. Njeni popki so hibridne strukture, ki so lahko zelo dolgi in debeli. Morda popki niso najbolj kompaktni, ampak je to sorta, ki vam nudi velik donos. Lahko bi na kratko rekli, da je to sorta, ki ima ogromen potencial, ki ga je težko primerjati s katero drugo sorto. Sorta, ki jo lahko primerjamo z Auto Think Different, kar se tiče donosa seveda bi bila Auto Ultimate.

THC = 15-20%

 

 

Genetika

Kar se tiče genetike, Auto Think Different izhaja iz posebnega hibridnega seva AK47, znanega kot AK420.

 

Učinki

Auto Think Different ima močan učinek, ki vam daje občutek prijetnega dviga. Daje vam bolj energičen in družaben vzpon, zaradi česar je dobro kaditi čez dan. A pozor, če pokadite preveč, lahko tudi ta energičen vzpon upade in se sprevrže v kontra učinek. To pomeni, da se lahko ta energijski vzpon spremeni v bolj fizični vzpon, ki vas lahko kaj hitro priklene na kavč. Visoka vsebnost THC pa vam zagotavlja prijeten učinek, ki lahko raja kar dolgo časa.

 

 

 

Aroma in okus

Auto Think Different je sorta z nežno dišavo in sadnim okusom. Ima sadno aromo z notami citrusov, mete, bora in sladkosti. Aroma je preprosto čudovita za kajenje!

 

Gojenje

Auto Think Different je sorta, ki je primerna tudi za začetnike, ki še nikoli niso gojili. Je enostavna za gojenje, od vas ne zahteva nekih posebnih naporov. Ta sorta obožuje svetlobo, najbolje jo je gojiti z najučinkovitejšimi LED lučmi za rast, tako bo dosegla svoj polni potencial. Od setve do žetve potrebuje približno 11 tednov. Priporoča se razpored osvetlitve 20/4 v celotnem rastnem ciklu. V zaprtih prostorih se dobro obnese tako v tleh kot v hidrosistemih.
Naš nasvet za gojenje je, da poskusite gojiti to sorto v zračnem loncu s kombinacijo kokosovih vlaken, zemlje in organske hrane. Zelo bo vesela, če ji boste nudili malo večji lonec (nekje med 20-25 litrov). Auto Think Different vam bo zrasel nekje okoli enega metra. V pravih rokah lahko tudi zraste nekoliko več.

 

 

Čas cvetenja

Auto Think Different potrebuje od setve do žetve polnih 11 tednov. Morate pa biti pozorni, da mu nudite dovolj svetlobe, saj jo obožuje.

 

Donos

Če ste gojitelji začetniki boste pri Auto Think Different dosegli nekje 100 gramov pridelka na rastlino. S pravimi tehnikami gojenja pa lahko Auto Think Different doseže epske razsežnosti. Torej, če gojite v zaprtih prostorih vam lahko zagotovi nad 500 g/m2, še posebej če so pogoji optimizirani.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-think-different/
https://dutch-passion.com/en/
https://www.semena.si/

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top