Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Ultimate – Dutch Passion

Auto Ultimate – Dutch Passion

Auto Ultimate je robustna sorta, ki ga zlahka gojijo tudi začetniki. Je sorta z izjemno visokim donosom. Ta sorta vam lahko zraste v super pogojih v pravo pošast. Hitro raste v višino in širino, z velikimi stranskimi vejami, ki lahko nosijo tudi toliko velikih cvetov kot glavni brst. Ima šteravo pošastvilne cvetove, ki znajo biti zelo močni, z visoko vsebnostjo THC. Če ji boste nudili prave razmere, vas bo nagradila z več popkov, kot jih lahko sprejmejo vaši kozarci!

Ta sorta se bo zelo dobro znaša v najrazličnejših pogojih in bo lahko v skoraj vseh primerih dosegla precej nadpovprečen pridelek. Zato lahko to sorto priporočamo vsakemu pridelovalcu. Razmerje Indica/Sativa je 50:50. Auto Ultimate združuje svežo, sadno in začinjeno aromo z visoko močjo. Daje nam stimulacijo na duševnem področju in pa sprošča na fizičnem področju.

THC = 15-20%

 

Auto Ultimate Dutch Passion

 

Genetika

Auto Ultimate izvira iz prvotnega starša The Ultimate. Ultimate je postal prava uspešnica takoj po lansiranju na trg. Zagotavljal je velike donose, kar se je preneslo prav tako na autoflower sorto. Auto Ultimate je bil ustvarjen s skrbnim izborom s križanjem The Ultimate in klasično prodajno uspešnico Auto Mazar. Tako je nastal impresiven rezultat te sorte, ki daje več sto gramov na rastlino.

 

Učinki

Auto Ultimate je različica, ki ima visoko vsebnost THC. Njen učinek je prijeten, z evforičnim učinkom za dobro počutje, ki deluje proti anksioznosti. Daje nam možganski in energičen vzpon. Kajenje te sorte vam bo zagotovilo pomirjujoč učinek, močan apetit in navsezadnje zelo dober spanec. Ker pa ima dolgotrajen učinek je prav tako všeč rekreativnim kot medicinskim uporabnikom. Pri tej sorti uporabniki cenijo tisto kar je najbolj pomembno – kakovost. Udari vas hitro in da takojšen občutek po umirjenosti. Počutili se boste resnično zelo sproščeno in morda za nekaj trenutkov ne boste želeli zapustiti svojega naslonjača.

 

Aroma in okus:

Auto Ultimate ima aromo citrusov z zemeljskim in borovimi notami. Diši predvsem po citrusih in limeti. V fazi, ko cveti se lahko zgodi tudi, da odkrijete tudi bolj sladke in zemeljske note. Pri sušenju pa je lahko citrusna aroma še bolj prisotna in takrat lahko še bolj vohamo limono. Okuse lahko primerjamo s Lemon Haze in Lemon Skunk. Po besedah nekaterih kadilcev je med izdihom moč začutiti okus kave.

 

Auto Ultimate Dutch Passion

 

Gojenje

Auto Ultimate je ena izmed najbolj donosnih autoflower sort na svetu. S to sorto imate zagotovljen največji možni pridelek. Auto Ultimate je najbolje gojiti pri 20 urah dnevne svetlobe. V dobrih rastnih razmerah bo ta sorta imela debeli osrednji glavni cvet, obdan s številnimi velikimi stranskimi cvetovi. Ta sorta vam bo dobro uspevala v zemlji, kokosu, vodi ali katerem koli drugem mediju. V izjemnih primerih lahko ta sorta doseže skoraj 2 metra višine. Običajno pa se giblje nekje med 1-1,50 metra. Ko bo začela cveteti ji nudite oporo in podprite njene trde in težke popke, da preprečite povečanje.
Auto Ultimate se odlično obnese v prostoru z visoko intenzivnostjo svetlobe. Prepričajte se, da ji boste nudili dovolj hrane. Če se slučajno zgodi, da se pojavijo beli/rumeni konci listov, ji nekoliko zmanjšajte odmerek hranil. Upoštevati je potrebno, da bo Auto Ultimate, ki spada med večje sorte tudi popila več litrov vode na dan kot pa ostale. Kot vemo, večja kot je rastlina, večja je biomasa večjo količino vode in hranil bo potrebovala.

 

Čas cvetenja

Auto Ultimate je rastlina pri kateri boste potrebovali od setve do žetve približno 12 tednov. Za rastline, ki imajo debelejše in težje popke, pa bi priporočali, da dodaste še nekaj dodatnih tednov, da bodo dozoreli tako kot morajo. Ta sorta lahko doživi tudi drugo cvetenje internodija. To pomeni, da se na cvetovih oblikujejo novi, tako imenovani lisičji repki, ki bodo potrebovali nekaj dodatnih tednov, da dozorijo. To so super rastline, ki so fenomen, kateri nam daje največji donos. V celoti pa lahko pridelava od setve do žetve traja tudi od 12-15 tednov.

 

Donos

Auto Ultimate je kot smo že povedali sorta z XXL pridelkom. Ta sorta vam bo najbolje obrodila v hidrosistemu v kombinaciji z močno razsvetljavo, znana pa je tudi po izdatnih pridelkih kadar je v zemlji in kokosu. V tistih najboljših pogojih zlahka doseže 600 g/m2. V rokah pravega strokovnjaka pa se pridelek približa tudi 1000 g/m2. Prav tako vam bo ta sorta tudi na prostem dala več sto gramov na rastlino. Pri sajenju je potrebno izbrati velik lonec s prostornino vsaj 30-50 litrov, da bo imela dovolj prostora.

 

Auto Ultimate Dutch Passion buds

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-ultimate/
https://dutch-passion.com/en/
https://www.semena.si

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top