Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto White Widow – Dutch Passion

Auto White Widow – Dutch Passion

Auto White Widow je sorta, ki jo je enostavno gojiti in jo imajo radi tako pridelovalci začetniki, kakor pa tudi izkušeni pridelovalci. Je primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Pripravljena za žetev je v 10 tednih in zagotavlja visoke donose. Je sorta v kateri prevladuje Indica. Zaradi debele smolne plasti in visoke vsebnosti THC jo obožujejo vsi! Je sorta z visokim in prijetnim učinkom. Ko rastlina dozori postanejo njeni popki zelo kompaktni in polni smole, takrat je zelo močnega vonja. Ekstremna prevleka smole naredi to sorto eno najbolj smolnih cvetov, ki so jih pridelovalci kdaj videli. Ta autoflower upravičuje svoje ime in odličen ugled. Ima popolnoma bele cvetove, ki so pokriti z odejo trihomov. Zato ni presentljivo, da ima vsako leto stranke, ki si ga želijo znova in znova. Ta sorta bo idealna za kajenje v večernem, nočnem času.

THC = 15-20%
CBD = <0,05%
CBG = 0,28%
CBN = <0,05%
CBC = 0,21%

 

Auto White Widow Bud

 

Genetika

To je težko pričakovana sorta, ki izvira iz najbolj prodajane navadne White Widow. White Widow je prejela številne nagrade na tisoče zadovoljnih pridelovalcev. Ta osnovna White Widow je znana po vsem svetu kot konoplja svetovnega razreda. Ima ekstremno bele popke, ki so tej sorti dali slavo, ki si jo zasluži. Naša autoflower različica je pa zelo podobna originalu.

 

Učinki

Auto White Widow ima zelo močan vzpon, ki vam da začetni učinek poživljanja, ki traja več ur. Kadilcu te sorte da prijeten dvig ter ga pusti v evforičnem in ustvarjalnem stanju. Pri tej sorti gre za dobro kombinacijo tako duševnega kot fizičnega učinka. Njen učinek vas bo hkrati omamil in napolnil z energijo.

 

Aroma in okus

Auto White Widow ima dobro znano aromo in okus iz 80- in 90-ih. Ima zelo oster in intenziven vonj s svežimi, sladkimi in pikantnimi notami. Note limone, vanilije in grenivke dajejo brstom trpki, a sladkoben značaj. Okus je svež, občuti se citrus, je sladek in včasih pikanten.

 

Gojenje

Auto White Widow je stabilna sorta, ki jo je enostavno gojiti s katerokoli metodo gojenja. Od setve do žetve traja približno 3 mesece. To pomeni, da bo pripravljena avgusta, tudi za tiste pridelovalce bolj iz severnega dela. Za mnoge pridelovalce na prostem iz bolj severnih podnebjih je ta sorta najboljša in uspešna izbira. Večina pridelovalcev, ki gojijo na prostem, pričnejo s kalitvijo in sajenjem v zaprtih prostorih pri svetlobnem urniku 24/0 ali 20/4 za približno 2 tedna. Ta postopek pričnejo v sredini oz. proti koncu maja in nato lahko gredo rastline junija že ven. Tak postopek vam bo zagotovil, da boste lahko obirali že v avgustu. Zelo dobro se pa prav tako obnese v zaprtih prostorih in v povprečju zraste v 10 tednih. Spada v eno izmed najhitrejših autoflower sort. Zraste pa nekje v višini od 60-100 cm visoko.
Pri visokokakovostni razsvetljavi rastline rastejo precej hitro s številnimi stranskimi vejami. To zagotavlja veliko brstov na majhni površini in s tem ekstra visoke donose. Če želite priti do močnega narkotičnega učinka, vam priporočamo, da jo pred žetvijo pustite še malo odcveteti. Na koncu cvetenja se bo v cvetovih oblikovalo več jantarnjih trihomov. Ravno ti trihomi na koncu zagotovijo še močnejši učinek in ustvarijo še močnejšo sorto.

 

Čas cvetenja

Auto White Widow je hitro cvetoča sorta. Ta sorta je pripravljena za žetev v zaprtih prostorih nekje med 70-75 dni. Na prostem pa traja približno nekje med 85-90 dni. To je ena izmed sort, ki ne raste prav dolgo. Med 25. in 30. dnem bo rastlina pričela kazati predcvetje. V naslednjih tednih bo rastlina rastla in cvetela hkrati, vendar se bo med 5. in 6. tednom njena rast končala. Auto White Widow vam zaradi zelo hitrega življenjskega cikla omogoča dokončanje številnih ciklov rasti na leto. S pravilnim načrtovanjem je mogoče narediti tudi 6-7 ciklov na leto. Da pa to dosežete, pa morate imeti stabilno in dobro klimo (med 20-27°C) in močne svetilke, po možnosti 20-urno dnevno svetlobo.

 

Auto White Widow Bud

 

Donos

Auto White Widow je sorta, ki vam lahko zagotovi hitre in visoke donose. Izkušeni gojitelji lahko v zaprtih prostorih dosežejo več kot 200 gramov na rastlino, še zlasti, če gojijo v hidro sistemu. Zelo dobro se vam bo obnesla tudi na kokosu ali zemlji in možni so pridelki okoli 75-100 g, prav tako za pridelovalce začetnike. Pri gojenju na prostem je pričakovati pridelek okrog 50-150 g na rastlino. Na končno težo in rezultat seveda že vemo, da močno vpliva podnebje ter število sončnih ur na dan. V povprečju vam pa lahko obrodi okoli 450-500 g/m2, s pravim znanjem in izkušnjami pa so seveda možni tudi večji pridelki, še posebej v SOG postavitvi.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/auto-white-widow/
https://www.semena.si
https://dutch-passion.com/en/

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top