Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Blue Auto Mazar – Dutch Passion

Blue Auto Mazar – Dutch Passion

Blue Auto Mazar je robustna sorta, ki vam bo uspevala v najrazličnejših pogojih. To je sorta pri kateri prevladuje Indica. Ima hiter čas cvetenja in je pripravljena v približno 10-11 tednih od setve do žetve. Blue Auto Mazar ima kompaktne popke z debelo lepljivo plastjo smole. Beli prsti so polni trihomov z visoko vsebnostjo THC. Je sorta z ostrim terpenskim profilom ter polno aromo in okusom. Je zelo sproščujoča sorta. Za gojenje je zelo enostavna rastlina, ki vam bo nudila visok donos. Pri gojenju ne boste potrebovali posebnih tehnik hranjenja ali rasti. Ta sorta vam bo rastla v najrazličnejših pogojih in jih lahko gojite v zaprtih prostorih ali na prostem. Zaradi teh lastnosti je to super sorta za pridelovalce začetnike.

THC = 15-20%
CBD = <0,05%
CBG = 0,17%
CBN = <0,05%
CBC = 0,24%

 

 

Genetika

Blue Auto Mazar je močan hibrid dveh najbolj legendarnih sort Dutch Passion. Je križanec med Auto Blueberry in Auto Mazar. Blue Auto Mazar ima koristi tako od priznane kakovosti sorte Auto Blueberry, kakor tudi od moči in visokih donosov od sorte Auto Mazar. Blue Auto Mazar je hibridni autoflower, ki se močno nagiba k Indici. Nekatere rastline lahko kažejo več fenotipa Auto Blueberry, nekatere pa več fenotipa Auto Mazar. Obstajajo pa tudi rastline, ki poberejo najboljše iz obeh sevov.

 

Učinki

Blue Auto Mazar deluje močno, razvedrilno in pa pomirjajoče na telo. Genetsko ozadje tega seva omogoča močno, a prijetno izkušnjo. Zaradi genetike, ki je pretežno Indica je učinek bolj fizičen-telesen. Na začetku vam bo dala rahlo evforičen in vzpodbuden občutek. Sčasoma boste opazili, da se visoka moč res razvije in daje občutek, da lahko obležite na kavču. Mnogi kadilci pa doživijo močno fizično sprostitev, ki je dovolj močna, da ublaži bolečino. Ravno zaradi tega je primerna tako za medicinske kot rekreativne uporabnike. Poleg tega je primerna za uporabo podnevi in zvečer. To je močna prevladujoča višina Indice, ki vam še vedno omogoča, da opravite stvari ali naloge. Zagotovo vam ne bo pokvarila dneva, ampak vam ga bo naredila le bolj sproščenega!

 

Aroma in okus

Blue Auto Mazar ima ostro sadno aromo borovnic, pomešano z zemeljskimi notami Kusha, okus je kisel, sladek, saden in hašiš. Je edinstvena in dobro uravnotežena hibridna sorta, ki temelji na naši izvirni genetiki borovnic in Mazarja. Prevladuje polna aroma zemlje in borovnic s subtilnimi notami začimb in bora. Na splošno pa ima večina fenotipov sladek, saden vonj, ki ga spremlja zemeljska aroma, ki je zelo močna in ostra. To je značilen vonj, ki vas lahko tudi spominja na Afganistanski hašiš, pomešan z gozdnimi sadeži.

 

 

Gojenje

Blue Auto Mazar je klasična autoflower sorta s kompaktno strukturo božičnega drevesa z debelimi popki in lepljivimi cvetovi. Je čudovita sorta, pri kateri prevladuje Indica. Lahko se goji v zaprtih prostorih in na prostem. V fazi cvetenja je pridelovalec nagrajen s kompleksnimi sadnimi aromami z močnimi notami zemlje in hašiša. Brsti so običajno le svetlo zelene barve, vendar obstajajo tudi nekateri fenotipi z vijoličnimi in modrimi odtenki. Ta učinek se poveča pri nizkih nočnih temperaturah in bo veliko pogostejši na prostem kot v zaprtih prostorih. Moramo pa poudariti, da brsti ne bodo nikoli tako vijolični kot na primer Auto Blackberry Kush.
Blue Auto Mazar zagotavlja dobre rezultate. Ta hibrid je podedoval najboljše iz obeh svetov od obeh staršev in je zelo stabilna sorta, ki zagotavlja rezultate najvišje kakovosti. To so lepljivi popki z zelo ledenim videzom. Je dobra sorta za naravno gojenje. Uspeva pa tudi pri naprednih pridelovalcih. Je vsestranska. Različne tehnike lahko uporabljamo za povečanje pridelka. Raste naravno, pogosto ima velik osrednji glavni brst obdan s številnimi kompaktnimi stranskimi popki. Rastline zrastejo do povprečne višine okoli 60-100 cm.

 

Čas cvetenja

Blue Auto Mazar ima povprečni čas od samodejnega cvetenja semena konoplje do žetve, to je približno 10-11 tednov. Od 5. do 6. tedna boste videli, da raste in cveti hkrati. V trenutku, ko se ta faza začne, boste doživeli najbolj raztegnjeno/navpično rast. Po približno 6-7 tednih se rastlina popolnoma ustavi in vsa njena energija je vložena v razvoj brstov. Dobi večinoma okrogle popke v obliki žogice za golf, ki jih lahko enostavno režemo in so na otip zelo čvrsti.

 

Donos

Blue Auto Mazar je visokorodna hibridna sorta z veliko težkimi smolnatimi popki. Pridelek v večini pridelovalcev zagotavlja približno med 50-100 g/rastlino. Najbolj izkušeni pridelovalci lahko dosežejo pridelke, ki presegajo 100 g/rastlino. Na hidrosistemu so možni zelo visoki izkoristki v kombinacijah z dobrimi LED lučmi. Na prostem bo pridelek v zmernem podnebju nekoliko nižji, v sončnem in suhem podnebju pa lahko dobite več kot 100 g/rastlino. Če gojite v toplem in sončnem sredozemskem poletju, je možen še večji pridelek. Ne pozabite, da potrebujete veliko vode, da zagotovi ta velik pridelek.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/blue-auto-mazar/
https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/blue-auto-mazar?sqr=blue%20auto%20maz
https://www.semena.si

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top