Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Blueberry – Dutch Passion

Blueberry – Dutch Passion

Blueberry je legendarna eksotična sorta. Lahko bi rekli, da je ena najbolj sadnih sort na planetu. Prevladuje močna Indica z visoko vsebnostjo THC, ki lahko pokaže čudovite barve v popkih. Je še vedno priljubljena sorta vse od svoje uvedbe v poznih 90-ih. Je večkratna nagrajenka (2000, 2001). Blueberry vam bo dala enega najbolj sadnih profilov okusa, v katerem boste z veseljem uživali. Sladka aroma in slasten okus svežih borovnic zagotavljata eno najboljših in najokusnejših izkušenj s konopljo. Lahko bi rekli, da je to tako kot bi jedli sladkarije, lahko zasvojenost in veselje. Tako, da ni čudnega da je bila ta legendarna sorta uporabljena kot genetska podlaga za številne danes najbolj priljubljene sorte.

Popki Blueberry so zelo zbiti in smolnati. Raven THC znaša do 20%. Po videzu bi rekli, da je živahna rastlina z velikimi pahljačastimi listi. Obrodi lahko zelo dobro, če raste v optimalnih razmerah. Zelo enostavno jo je obrezovati. Original Blueberry je vodilna sorta Blue Family. Takšno ime je bilo izbrano ravno zaradi modrih odtenkov v cvetovih in listih v kombinaciji z neverjetno aromo, ki je neverjetno blizu vonju in okusu pravih borovnic. Čeprav v tej sorti večinoma prevladuje Indica, ravno pravšnja količina genov Sative daje tej sorti edinstveni učinek.

 

Blueberry Dutch Passion

 

Genetika

Blueberry je sorta, ki je sestavljena predvsem iz afganistanske Indice. Genetika Sativa izvira iz Tajske Sative in v manjši meri tudi Mehiške Sative.

 

Učinki

Čeprav v tej sorti večinoma prevladuje Indica, ravno pravšnja količina genov Sative daje tej sorti edinstveni učinek. Daje vam vzdušje, ki je jasno in evforično. Uporabna je za jutranjo in dnevno uporabo. Dala vam bo učinek dobrega počutja in na obraz pričarala širok nasmeh.

 

Blueberry Dutch Passion

 

Aroma in okus

Blueberry je sorta s sladko aromo in slastnim okusom svežih borovnic. Občutek je kakor, da bi jedli sladkarije.

 

Gojenje

Blueberry ni najlažja sorta za gojenje in novejše pridelovalce ter je lahko dokaj zahtevna. Bolj izkušenim pridelovalcem pa se bo oddolžila s čudovito letino in to morda z eno najboljših sort konoplje, ki je na voljo. Pridelovalcem priporočamo, da zagotovijo čim boljše pogoje za gojenje. Ta sorta uspeva v stabilnem rastnem okolju. Podnebje, hranila, tla in osvetlitev morajo biti optimizirani, da se bo počutila odlično in izkoristila svoj poln potencial. Hladno podnebje bo vzpodbudilo nastanek vijoličnih in modrih odtenkov. Če jo gojite v zaprtih prostorih, poskusite pustiti nekaj hladnega zraka v prostor za gojenje ob koncu cvetenja za vizualni učinek. In pa čisto preprosto navodilo… ravnajte z njo dobro in nagrajeni boste z eno najbolj okusnih sort konoplje, kar jih je kdaj bilo.

 

Čas cvetenja

Blueberry ima običajno vegetativno obdobje približno 4-6 tednov. Čas cvetenja je približno med 8-9 tednov. V kombinaciji s priporočeno fazo vegetacije traja približno 12-15 tednov od semena do žetve.

 

Donos

Na prostem lahko Blueberry doseže veliko velikost. V idealnem primeru bi moralo biti vreme blagodejno z veliko sonca in nekaj vetra, da se zmanjša možnost, da bi popke zajela plesen in glive. Če bo rastla v ugodnih razmerah, ima potencial za velik pridelek. Nekaterim pridelovalcem je uspelo zbrati pridelek nad 2 kg/rastlino. Blueberry daje nadpovprečne letine konoplje najboljše kakovosti, možni je donos med 350 in 450 g/m2. Kompaktne rastline bodo nosile seveda goste in težke cvetove.

 

Blueberry Dutch Passion

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/blueberry/
https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/blueberry?sqr=blueberry
https://www.semena.si/

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top