Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Bubba Island Kush – Dutch Passion

Bubba Island Kush – Dutch Passion

Bubba Island Kush je dokaj kompaktna rastlina konoplje s trdimi popki kakor kamen. Je hibrid Kush, kjer prevladuje Indica, z edinstvenim profilom terpena in kislo sadno aromo Kush. Spada v zbirko enih najhitrejših cvetov. Nekateri fenotipi potrebujejo od 7-7,5 tednov, da popolnoma dozorijo. Hibrid Bubba Island Kush zagotavlja bele cvetove, ki so prekriti z debelo plastjo lepljivih trihomov. Ima zelo visok THC in neverjetno mešanico terpenov. Njen učinek pa je znan po tem, da je zelo močan in omrtvičen.

THC = 15-20%
CBD =<0,05%
CBG = 0,40%
CBN = 0,10%
CBC = 0,10%

 

Bubba Island Kush from Dutch Passion

 

Genetika

Bubba Island Kush izvira iz Severne Amerike. Genetiki pri Dutch Passion so to novo sorto razvili s križanjem Grandaddy Purple x OG Kush z očetom Bubba Kush pred letom 1998. Bubba Island Kush je del zbirke USA Special, ki predstavlja najboljšo genetiko iz Združenih držav.

 

Učinki

Pri Bubba Island Kush bodo mnogi kadilci občutili močan narkotični učinek, ki deluje na telo in um. Fizična moč je zelo visoka in vam omogoča, da se lahko sprostite. Je idealna sorta za večerno uporabo. Dala vam bo občutek ugodja in vas popeljala v umirjeno evforično ekstazo. Je pa to sorta, ki je dovolj močna tudi za izkušene kadilce, tako da zmerno pri uporabi.

 

Aroma in okus

Bubba Island Kush ima močno aromo s pretežno kislimi in sadnimi notami Kush. Ta sorta konoplje temelji na številnih različnih priljubljenih ameriških sortah konoplje. Aroma je močna in ostra, zato je priporočljiva uporaba ogljikovih filtrov pri gojenju te sorte. Diši nekoliko trpko. Dišave po plinu/gorivu se mešajo z notami zemlje, citrusov in cvetja. Je zelo okusna sorta in za prave ljubitelje Kusha je to sorta, ki jo je treba gojiti.

 

Gojenje

Zaradi hitrega življenjskega cikla večina sort Bubba Island Kush ostane kompaktnih in majhnih, zaradi česar je izjemno primerna za hitro gojenje SOG. Kadar delate z manjšim številom rastlin je bolje, da predhodno gojite nekoliko dlje (5-8 tednov, odvisno od števila rastlin na m2), da dosežete velik pridelek. Ta sorta se dobro obnese tudi v naravni vzgoji. Zaradi kompaktne strukture bo stala brez težav po konci. Najprej je bila razvita kot sorta konoplje za gojenje v zaprtih prostorih, ampak jo lahko zaradi njenega hitrega cvetenja gojimo tudi na prostem. Morali boste biti previdni z vlago in dežjem proti koncu cvetenja. Zaradi kompaktnih brstov je priporočljivo, da rastline v poznem cvetenju postavite pod zavetje. Njene nočne temperature resnično ustvarijo čudovito barvno paleto. V fazi cvetenja lahko listi postanejo zelo temni. Ta sorta bo navdušila prave Kush navdušence zaradi svojega posebnega videza in okusnih terpenov. Jeseni pa se rastline pogosto obarvajo iz temno zelene v vijolične, in so na koncu lahko temno vijolične ali celo črne. Bolj, ko je zunaj mrzlo, bolj boste videli te barve. Med cvetenjem se ne razteza veliko, običajno se ustavi v 2-3 tednih po preklopu ure na pogoje 12/12. Od tukaj dalje bo svojo energijo vložila v razvoj svojih popkov. Listi imajo v fazi rasti pravi Indica videz.

 

Čas cvetenja

Bubba Island Kush cveti hitro s kompaktnimi cvetovi in dobrim donosom. Je hibridna sorta, s prevladujočo Indico z zelo hitrim časom cvetenja, in to le 7-7,5 tednov. Če imate radi zelo močan narkotični učinek, vam priporočamo, da jo držite v cvetenju približno en teden dlje. To zagotavlja, da se bo večina trihomov obarvala v jantar in še močnejše učinke, ki jim ni para.

 

Bubba Island Kush from Dutch Passion

 

Donos

Bubba Island Kush je dobil oznako L zaradi dokaj dobrega pridelka, čeprav je ta morda nekoliko nižji na m2, kot ste ga vajeni pri nekaterih drugih sortah Dutch Passion. Povprečni pridelek je nekje med 350-450 g/m2 v zaprtih prostorih. Na prostem, ob pravilni negi pa lahko okoli 500-750 g/rastlino. Zaradi hitrega cvetenja jo lahko gojimo v različnih podnebjih, vendar po možnosti v čim bolj suhem. Za najboljše pogoje in donose pa jo gojite v prezračevalnem rastlinjaku ali politunelu, ki jo ščiti pred dežjem in zmanjša tveganje za gnitje popkov in plesni.

 

Nasveti strokovnjakov

Bubba Island Kush raste tako rekoč sama in je dokaj enostavna sorta za gojenje. Za dober končni rezultat ne potrebuje nobenih posebnih metod gojenja ali urnikov hranjenja. Kar zadeva prehrano, ni zahtevna in bo uspevala s skoraj vsako linijo hrane. Vendar pa za najbolj okusne rezultate priporočamo, da jo gojite popolnoma ekološko. To bo prispevalo k močni ostri aromi in okusu!

 

Povezave

https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/bubba-island-kush?sqr=buba%20island%20kush
https://www.semena.si/izdelek/bubba-island-kush/
https://www.semena.si/

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top