Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

HiFi 4G – Dutch Passion

HiFi 4G – Dutch Passion

HiFi 4G je zelo nezapletena sorta, ki bo omogočala enostavno doseganje dobrih donosov tudi začetnikom. Ta sorta je zelo robustna, hitro cvetoča sorta z debelimi, čvrstimi vejami in izjemno bujnostjo. Zdi se, da med fazo rasti raste nekoliko hitreje kot večina hibridnih vrst. Ker ima tako trde veje jo je težje lomiti in upogniti. Zelo je primerna za metodo SOG ali za pridelovalce, ki radi svoje rastline gojijo naravno. Močne veje so obdane z velikimi in dolgimi cvetovi, ki lahko pri nekaterih fenotipih zrastejo do več kot 40-50 cm.
HiFi 4G je zelo močna vrsta konoplje, ki je zelo bogata THC-ja. Če iščete močno in hitro različico Kush, je to prava sorta za vas. Edinstven terpenski profil in ostra aroma zagotavljata odlično izkušnjo okusa, zaradi česar je idealna sorta za pripravo koncentratov.

 

hifi-4g

 

Genetika

HiFi 4G je križanec, ki je bil izdelan s starši WiFi OG in Glueberry OG. S križanjem tih dveh sort je nastala zelo močna in nova sorta Kush. Združena je moč WiFi OG z odlično aromo Glueberry OG. Zagotovo je okusna nova mešanica terpenov.

 

Učinki

HiFi 4G je idealna sorta za sprostitev, še posebej primerna ob poslušanju glasbe. Zdi se kakor, da HiFi 4G povečuje spoštovanje in uživanje v glasbi. Vaš HiFi svet oživi, zvok se zgi bogatejši, globlji in ostrejši, kot da bi stali poleg glasbenika. To je sorta, ki s svojim THC-jem združuje ustvarjalno, prijetno vzburjenost z duševno pomirjujočim učinkom. Dvig, ki vam ga nudi ta sorta je dolgotrajen in zelo sproščujoč.

 

Aroma in okus

HiFi 4G ima nezgrešljivo ostro aromo Kush. Večina fenotipov bo dišala kot močan ameriški Kush. To je sorta, ki je najbolj podobna OG Kush, s pikantno, zemeljsko aromo in ostrimi notami citrusov in iglavcev. Ta sorta ima široko paleto terpenov, zato bo v trenutku napolnila prostor z ostrim vonjem po travi.

 

hifi-4g

 

Gojenje

HiFi 4G raste hitreje kot druge sorte Kush s prevladujočo Indico. V fazi vegetacije raste hitro, prav tako pa se tudi v fazi cvetenja rastline precej raztegne. Morda celo še več kot bi pričakovali od rastline, ki ima čas cvetenja približno 8 tednov. Na prostem lahko ta sorta postane prava pošast. Njene debele veje in kompaktna zgradba so idealne za zaščito pred vetrom in zagotavljajo zadostno oporo njenim težkim popkom. Do težave lahko pride ob koncu faze cvetenja, zlasti v mokrih področjih. Zato je priporočljivo, da jo gojite le na območjih z dobrim in suhim podnebjem ter daljšim poletjem. Pazljivi morate biti pri vejah, saj se trde veje zlahka zlomijo v fazi rasti, zato previdnost ni od več. To sorto lahko gojite naravno ali v namestitvi SOG. Z metodo SOG lahko dosežete največje možne donose. Ta sorta ima zelo ugodno razmerje med cvetom in listom, zaradi česar je tudi priljubljena. Proizvodnja trihomov je na začetku malce bolj počasna, toda okoli 6. tedna je proizvodnja smole in trihomov res v polnem teku in včasih lahko traja samo še nekaj tednov, preden jih je mogoče rezati. Njena raven THC je zelo visoka in lahko tudi preseže 20% THC-ja.

 

Čas cvetenja

HiFi 4G cveti v povprečju 8 tednov, zaradi česar je ena najhitreje cvetočih fotoperiodičnih rastlin v zbirki. Če so razmere neugodne se lahko faza cvetenja podaljša in traja približno 9-10 tednov, da popolnoma dozori. V prvih 2 tednih faze cvetenja rastline rastejo precej hitro, nakar se po približno 3-3,5 tednih raztezanje konča. Takrat se brsti pričnejo razvijati naprej. V naslednjih tednih pa se vam bo zdelo morda, da se razvoj upočasni, ampak od 6. tedna naprej gre spet nenadoma zelo hitro, brsti postajajo vsak teden bolj polni in bolj kompaktni. Cvetovi se oblikujejo v dolge čaše, napolnjene z bleščečimi trihomi in čudovitim ostrim vonjem.

 

hifi-4g

 

Donos

HiFi 4G je sorta, ki ima debele in kompaktne brsti, ki so razlog, da je pridobila oznako XL pridelka. V pravih rokah pridelovalca pa lahko brsti zrastejo v pridelek XXL. V povprečju so možni pridelki med 400 in 500 g/m2, če pa je idealno podnebje in prave tehnike gojenja lahko dosežete tudi 600 g/m2, vendar to zahteva nekaj znanja in izkušenj z gojenjem.

 

Povezave

https://www.semena.si/izdelek/hifi-4g-2/
https://www.semena.si/
https://dutch-passion.com/en/cannabis-seeds/hifi-4g?sqr=hifi

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top