Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Master Kush

30,00

Genotip: Indica Genetika: Hindu Kush x Master Kush Vegetacija + cvetenje65 dni THC vsebnost: velika Pridelek Indoor: do 300g/m2 Prideleik Outdoor: 50 - 100g na rastlino

Šifra: Banana Kush - Sensi Seeds-White Label Seeds Company-1-1-1-1-2-1-1-1 Kategorije: , , Oznaka:
Loading...

Semena konoplje Sensi Seeds – White Label:

Semena konoplje Auto Master Kush lastnosti:

Genotip: Indica
Genetika: Hindu Kush x Master Kush
Vegetacija + cvetenje65 dni
THC vsebnost: velika
Pridelek Indoor: do 300g/m2
Prideleik Outdoor: 50 – 100g na rastlino

 

 

Avtomatska različica Master Kush je zelo smolnata, pripravljena za žetev v kratkem času in enostavna za gojenje. Ta sorta je popolnoma usmerjena v proizvodnjo hašiša, s vonjem, ki spominja na črni prstni hašiš (charas) iz Indije.

Master Kush Auto je ena prvih sort konoplje, ustvarjenih iz dveh kush sort. ‘Kush‘ se nanaša na Hindukuške gore, ki se raztezajo od Afganistana, čez Pakistan vse do Indije. To je rojstni kraj konoplje indica, veje konopljine družine, ki je znana po hitro cvetočih, gosto založenih popkih in smolnatih vejah.

Rastline začnejo cveteti avtomatsko po petih do šestih tednih. Zreli popki se oblikujejo na najboljši indijski način: so gosto založeni, kompaktni in težki. Po sušenju ohranijo svojo velikost in težo. Ker je to feminizirana sorta, ki proizvaja samo ženske rastline, ni potrebe po odstranjevanju moških poganjkov. Skupno obdobje gojenja je kratko, v povprečju trije meseci.

Master Kush Automatic proizvede večino svojega donosa iz glavne stebla in zgornjih vej. Postavitev Morske zelene (SOG) je primerna tudi za to sorto.

Smolnati popki vsebujejo visoke ravni THC in CBD, kar prinaša močan občutek in zagotavlja mirno stanje uma. Okus je zemeljski, začinjen in sladek. Na splošno ta sorta okusno bolj intenzivno, kot diši, kar nekateri pridelovalci cenijo zaradi diskretnosti.

 

 

 

Pakiranje

,

Genotip

indica

Proizvajalec

Spol

THC vrednost

visok

Akcijski izdelki

Scroll to Top