Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Auto Northern Light

Genotip: 10% sativa/90% indica Genetika: NL x Indica/Sativa x Ruderalis Cvetenje indoor: 6-8 tednov Vegetacija in cvetenje outdoor10-11 tednov THC vsebnost: 21 % Višina rastline: 70-170 cm Pridelek Indoor: 500-550 g/m2 Pridelek Outdoor:  40-200 g/rastlino

Šifra: Auto Northern Light - Victory Seeds Kategorije: , , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Victory Seeds:

Semena konoplje Auto Northern Light​​​– lastnosti:

Genotip: 10% sativa/90% indica
Genetika: NL x Indica/Sativa x Ruderalis
Cvetenje indoor: 6-8 tednov
Vegetacija in cvetenje outdoor10-11 tednov
THC vsebnost: 21 %
Višina rastline: 70-170 cm
Pridelek Indoor: 500-550 g/m2
Pridelek Outdoor:  40-200 g/rastlino

Opis:

Ta nova visoko kvalitetna rastlina je nastala z križanjem sort  Northern Light in Snow Storm z izbrano ruderalis sorto. Northern Light, ena izmed staršev te rastline je dolgo let dominirala na raznoraznih tekmovanjih, in osvajala priznanje za priznanjem. Kasneje se je umaknila iz tekmovanj, da so tudi druge sorte dobile priložnost. Zaradi svoje prepoznavnosti in zanesljivosti, ostaja ta sorta ena izmed najbolj popularnih in zaupljivih sort.

Vonj in okus:

Zanjo je značilen sladkast vonj z priokusom zemlje.

Gojenje:

Primerna je za indoor in prav tako outdoor gojenje. Vendar velja za sorto, ki je bolj primerna za indoor gojenje, glede gojenja zunaj pa ji najbolj ustreza toplo sredozemsko podnebje. Posebnost te rastline je da ohranja dobro razmerje med cvetovi in listi. Glede na to da je sorta autoflowering, je količina pridelka solidna in kvalitetna, saj so cvetovi rastline sladkega vonja in prekriti z debelo plastjo smole ter vsebujejo nad 20% THC-ja. Poleg ostalih lastnosti te rastline je treba dodati še, da je vonj te rastline majn intenziven v primerjavi z ostalimi sortami. Po približno 65 dnevih je rastlina primerna za žetev.

Učinek:

Kot ostale rastline, se tudi Northern Light lahko pomaga izboljšati zdravstveno stanje v primeru da imate naslednje težave:

  • Stres
  • Nespečnost
  • Bolečina
  • Mišični krči
  • Depresija
  • Pomanjkanje apetita
  • Anoreksija

Predvsem je ta rastlina primerna za tiste ki imajo bolečine v hrbtu, saj lahko zelo pripomore k lajšanju le teh.

Akcijski izdelki

Scroll to Top