Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Banana Kush Cake Auto

Genotip: 75% indica and 25% sativa Genetika: Wedding Cheesecake, Banana Kush and Hindu Kush Auto Cvetenje indoor: 50 - 70dni THC vsebnost: velika Pridelek Indoor: velik Prideleik Outdoor: velik

Šifra: Banana Kush - Sensi Seeds-White Label Seeds Company-1-1-1-1-1 Kategorije: , , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Sensi Seeds:

Semena konoplje Banana Kush Cake Auto lastnosti:

Semena konoplje Big Bud

Genotip: 75% indica and 25% sativa
Genetika: Wedding Cheesecake, Banana Kush and Hindu Kush Auto
Cvetenje indoor: 50 – 70dni
THC vsebnost: velika
Pridelek Indoor: velik
Prideleik Outdoor: velik

 

 

Banana Kush Cake Automatic je nova in navdušujoča sorta, ki jo je razvil Sensi Seeds v okviru njihovega projekta Research 2021. S svojim 75% deležem indike in 25% deležem sative, ta avtomatska sorta združuje dve priljubljeni sorti, Wedding Cheesecake in Banana Kush, s Hindu Kush Auto.

To je kompaktna rastlina s srednje visokimi rastmi in impresivnim cvetenjem, ki traja od sedem do devet tednov. Popki so gosti, stožčaste oblike in prekriti s smolo, kar zagotavlja obilen pridelek. Uporabniki lahko pričakujejo močan in sproščujoč učinek, ki ga spremlja subtilen vonj po skunku, citrusih in bananah.

Z izjemno aromo in okusom, ter zmožnostjo rasti tako znotraj kot zunaj, je Banana Kush Cake Automatic idealna izbira za ljubitelje avtomatskih sort.

Banana Kush Cake Automatic je tudi primerna za gojenje v hladnejših podnebjih, kar omogoča tudi notranje gojenje pod umetnimi lučmi. Zaradi svoje kompaktne rasti je primerna tudi za gojitelje z omejenim prostorom, ki si želijo kultivirati rastline brez privabljanja preveč pozornosti. S subtilno aromo in močnim učinkom je ta sorta odlična izbira tako za izkušene gojitelje kot tudi za tiste, ki se s tem šele spoznavajo.

 

 

Pakiranje

,

Genotip

indica

Proizvajalec

Spol

THC vrednost

visok

Akcijski izdelki

Scroll to Top