Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Blue Cheese

Genotip: 60% Indica /40% Sativa Genetika: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend Cvetenje indoor7-8 tednov THC vsebnost: 18% Višina indoor: 100-160 cm Višina outdoor: 140 do 200 cm Pridelek Indoor: 500-550 g/m2 Pridelek Outdoor:  500-550 g/rastlino

Šifra: Blue Cheese - Royal Queen Seeds Kategorije: , , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Royal Queen Seeds:

Semena konoplje Blue Cheese – lastnosti:Semena konoplje Green Gelato

Genotip: 60% Indica/40% Sativa
Genetika: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
Cvetenje indoor7-8 tednov
THC vsebnost: 18%
Višina indoor: 100-160 cm
Višina outdoor: 140 do 200 cm
Pridelek Indoor: 500-550 g/m2
Pridelek Outdoor:  500-550 g/rastlino

Opis:

Če iščete okus, se takoj ustavite! Blue Cheese je dvignil letvico glede okusa. Njegov terpenski profil doda še več užitka k že tako neustavljivemu vrhuncu.
Žlahtnitelji konoplje ima nenehno željo na sceno prinesti nekaj novega. To je natančna miselnost, zaradi katere je Blue Cheese nastal. Številni rejci vlagajo svoja prizadevanja v lovljenje najvišjih ravni THC in kanabinoidnih profilov po meri, medtem ko drugi sledijo okusu. Slednje je tisto, zaradi česar je nastal Blue Cheese.
Njeni ustvarjalci so želeli ustvariti sorto z eksotičnim profilom terpena in okusom brez primere. Domislili so se le dveh sort, ki bi lahko zagotovile te rezultate, to sta Blueberry in Cheese.
Blueberry je ena najbolj znanih sort.
Kombinacija teh dveh izjemnih sort je privedla do ene najokusnejših sort, kar jih je bilo kdaj pridelano. Rodil se je Blue Cheese.

Vonj in okus:

Profil terpena v Blue Cheese je tako raznolik, da lahko zmede čute. Okus tega seva je popolna mešanica genetike njegovega starša. Sladek, saden okus borovnice odlično dopolnjuje zemeljski, mošusni okus sira.
Obstaja okusno vlečenje vrvi, vaš jezik pa je vrv. Ob vdihu pridejo do izraza pridih cheddarja in zemlje. Kmalu za tem se ti občutki umaknejo sladkemu priokusu borovnic in drugih gozdnih sadežev.

Gojenje:

Blue Cheese je sorta, ki jo je enostavno gojiti in bi jo lahko imeli za dobro začetno sorto. Je trdoživ, odpušča manjše napake in je naklonjen milemu podnebju. Pridelovalci lahko dosežejo nagrajujoče rezultate tako v zaprtih prostorih kot na prostem.
Blue Cheese je bil usojen za veličino. Trdna genetska linija tega seva je zagotovila njegov uspeh od samega začetka. Z neverjetnim okusom, prijetnim okusom in kratkim časom cvetenja resnično izpolni vse zahteve. Blue Cheese je odlična izbira za začetnike in veterane. Ta poslastica vas ne bo razočarala.

Učinek:

Učinke Blue Cheese lahko enačimo s tem, da nekdo vaše celotno telo zavije v toplo, udobno odejo s krznom. Kmalu zatem, ko vdihnete v pljuča dim ali hlape prevladujoče sorte Indica, telo preplavi občutek olajšanja. Napetost se raztopi, ko skrbi postanejo nesmiselne in se um posveti širši sliki. Rutina, služba, vse je samo še del neskončnega kozmičnega plesa. Raven THC (19%) omogoča, da ti učinki trajajo ure in ure. Tako evforično stanje je idealno za mirne večere s tesnimi prijatelji. Ali še bolje, Blue Cheese je primerna sorta za pogovor ob tabornem ognju in gledanje v zvezde. Blue Cheese je povezan tudi z več terapevtskimi učinki. Sev naj bi začasno lajšala bolečino, odpravljal depresijo in pomagala pri izgubi apetita. Blue Cheese pa se namreč lahko uporablja za blaženje in lajšanje simptomov nekaterih bolezni, kot so:

 • Semena konoplje Green GelatoMultipla skleroza
 • Poškodbe hrbtenjače
 • Rak
 • HIV
 • AIDS
 • Artritis
 • Epilepsija
 • Vnetja
 • Nespečnost
 • Glavkom
 • Bolečine
 • Post Travmatska Stresna Motnja
 • Mišični Krči
 • Post Menstrualni sindrom
 • Izguba apetita

Akcijski izdelki

Scroll to Top