Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Cashew Kush

49,00

Genotip:  50% indica / 50% sativa Genetika:  Do-Si-Dos x Mendo Breath Cvetenje indoor: 55 - 75dni THC vsebnost: velika Pridelek Indoor: 400 - 450g m2 Prideleik Outdoor: +500g na rastlino

Šifra: Banana Kush - Sensi Seeds-White Label Seeds Company-1-1-1-1-2 Kategorije: , , Oznaka:
Loading...

Semena konoplje Sensi Seeds:

Semena konoplje Cashew Kush lastnosti:

Semena konoplje Big Bud

Genotip:  50% indica / 50% sativa
Genetika:  Do-Si-Dos x Mendo Breath
Cvetenje indoor: 55 – 75dni
THC vsebnost: velika
Pridelek Indoor: 400 – 450g m2
Prideleik Outdoor: +500g na rastlino

 

 

Cashew Kush Feminizirana semena prikazujejo obe strani svojega izvora indike in sative. Prispevki sativske genetike so prepoznani v raztezanju na začetku cvetenja, kar vodi v višje rastline z večjimi internodnimi razmiki. Cashew Kush raste v odprti strukturi, kar omogoča boljši pretok zraka v in okoli krošnje brez težke defolacije. Indikanski vpliv na genetiko zagotavlja robustno in trdno strukturo, ki podpira poganjke ob straneh, pokrite s popki.

Cashew Kush je feminizirana, zato ni potrebe po predhodnem ločevanju rastlin in skrbi pred neželenim opraševanjem. Čas cvetenja je od 55 do 75 dni, zrelost pa je najbolje določiti z opazovanjem barve trichomskih glavic in pestičev. Zaradi relativno povprečnega časa cvetenja se Cashew Kush odlično obnese v vrtovih z več hibridnimi sortami.

Rast med vegetativno fazo je stabilna, vendar ne eksplozivna. Cashew Kush bo ohranil manjši profil, dokler se ne začne cvetenje. V tej fazi bo prišlo do eksplozije rasti in Cashew Kush se bo končal kot srednje do visoka rastlina.

Indoor cultivation je mogoče izvesti skozi vse leto. Za zunanje vrtove Cashew Kush najbolj ustreza toplim sredozemskim podnebjem, da lahko uspeva pod svetlim soncem.

Cashew Kush Feminizirana semena so odlični pridelovalci v različnih medijih, vključno s prstjo, kokosom, hidroponiko in živimi tlemi. Veliki pridelki te sorte pogosto tehtajo med 400 in 450 grami na m2 v notranjih prostorih.

Proizvodnja smole pri Cashew Kush je impresivna, dotik popkov je dovolj, da se prsti zlepijo skupaj. Priporočljivo je, da nosite rokavice in drugi komplet svežih škarj za obrezovanje pri obrezovanju pridelka.

Cashew Kush ponuja prijetno mešanico hibridnih okusov za doživetje in cenjenje. Sladek in borov profil iz sativske linije prevzame osrednjo vlogo. Dokončanje okusnega okusnega profila je bogat, oreščkov in kremast okus, ki navdušuje kanabisove poznavalce.

 

 

Pakiranje

,

Genotip

indica

Proizvajalec

Spol

THC vrednost

visok

Akcijski izdelki

Scroll to Top