Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

-15%

Double Kush Cake Auto

32,00 27,20

Prejšnja najnižja cena 27,20.

Genotip: 70% indica, 10% sativa, and 20% ruderalis Genetika: Hindu Kush Auto, Skunk Kush, and Afghani #1 Cvetenje indoor: 50 - 65dni THC vsebnost: velika Pridelek Indoor: 350 -450g m2

Šifra: Banana Kush - Sensi Seeds-White Label Seeds Company-1-1-1-1-1-1 Kategorije: , , Oznaka:
Loading...

Semena konoplje Sensi Seeds:

Semena konoplje Double Kush Cake Auto lastnosti:

Semena konoplje Big Bud

Genotip: 70% indica, 10% sativa, and 20% ruderalis
Genetika: Hindu Kush Auto, Skunk Kush, and Afghani #1
Cvetenje indoor: 50 – 65dni
THC vsebnost: velika
Pridelek Indoor: 350 -450g m2

 

 

Impresivna Genska Mešanica za Avtomatsko Cvetenje

Double Kush Cake Automatic je rezultat impresivne genske mešanice, ki vključuje Afghani #1, Skunk Kush in Hindu Kush Automatic. Ta 70% indica, 10% sativa in 20% ruderalis sorta je avto, kar pomeni, da se bo začela cveteti samodejno brez potrebe po spreminjanju ciklov osvetlitve. To olajša gojenje, zlasti za začetnike.

 

Hitro in Obilno Cvetenje

Sorta Double Kush Cake Automatic ima kratko obdobje cvetenja, ki traja 7 do 9 tednov (49 do 63 dni). Kljub kratkemu času cvetenja lahko pričakujete obilne pridelke okoli 350-450 gramov na kvadratni meter v notranjem okolju.

 

Prilagodljiva Rast

Rastline so kompaktne in ostanejo nizke tudi pri polni višini, kar omogoča diskretno gojenje tako znotraj kot tudi zunaj. Zaradi svoje trdnosti in kratkega časa cvetenja je sorta primerna za različna podnebja, vključno s hladnejšimi.

 

Prijeten Učinek in Aromatičen Okus

Uporabniki poročajo o prijetnem in sproščujočem učinku, ki ga spremlja tipičen indica občutek. Aroma je značilno indična – zemeljska, skunkasta in s pridihom sladkosti. Okus ponuja note melase in hašiša, ki dopolnjujejo celotno izkušnjo.

 

Primerno za Vsakega Gojitelja

Zaradi svoje enostavne gojenja, obsežnega pridelka in prijetnih učinkov je Double Kush Cake Automatic odlična izbira tako za izkušene gojitelje kot tudi za začetnike, ki želijo izkusiti čarobni svet gojenja konoplje.

 

 

Pakiranje

,

Genotip

indica

Proizvajalec

Spol

THC vrednost

visok

Akcijski izdelki

Scroll to Top