Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Fat Banana Auto

Genotip: Sativa 20%/ Indica 70%/ Ruderalis 10% Genetika: Fat Banana x Cookies Auto Vegetacija + cvetenje: 7-8 tednov THC vsebnost: 22% Višina indoor: 70 – 1000 cm Višina outdoor: 80 – 120 cm Pridelek Indoor: 375– 450 g/m2 Pridelek Outdoor:  90-175 g/rastlino

Šifra: Easy-Bud-Auto- Royal Queen Seeds-1 Kategorije: , , Oznaka:

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Semena konoplje Royal Queen Seeds:

Semena konoplje Fat Banana Auto – lastnosti:


Genotip: Sativa 20%/ Indica 70%/ Ruderalis 10%
Genetika: Fat Banana x Cookies Auto
Vegetacija + cvetenje: 7-8 tednov
THC vsebnost: 22%
Višina indoor: 70 – 1000 cm
Višina outdoor: 80 – 120 cm
Pridelek Indoor: 375– 450 g/m2
Pridelek Outdoor:  90-175 g/rastlino

Opis:

Fat Banana Auto, avtoflowering sorta konoplje, se odlikuje s tropskim sadnim vonjem in velikimi, debelimi cvetovi. Predstavlja avtoflowering različico slavne sorte Fat Banana, ki je zaznamovala svet konoplje s svojim intenzivnim vonjem, visoko vsebnostjo THC-ja in bogatim donosom. Pri Royal Queen Seeds so se odločili, da bodo to priljubljeno fotoperiodično sorto, potomko Banana x OG Kush, prek več generacij križali z ruderalisom, da bi ustvarili hitro in impresivno avto indiko.

Gojenje:

Fat Banana Auto ponuja bogat pridelek že po 9–10 tednih od kaljenja. Njen hitri vzorec rasti je popoln za nestrpne gojitelje, ki želijo kaditi čim prej. Ko je gojena v zaprtih prostorih, bo proizvedla dober pridelek do 450g/m² in zrastla ne višje od 100cm. Rastline na prostem dosežejo višino 120cm in proizvedejo pridelek do 175g na rastlino.

Učinek:

Fat Banana Auto je podedovala prevladujoče indijske genetike iz izvirne sorte. Enako kot njen predhodnik, povzroča izjemno sproščujoč učinek. Njeni učinki se takoj začnejo, potopijo uporabnike v evforično stanje sprostitve. Vse to spodbuja visoka raven THC-ja, ki ločuje Fat Banana Auto od večine drugih avtomobilskih sort. Sorta je idealna za večerne kajenje. Uporabniki se lahko čez dan počutijo preveč sproščene, da bi normalno delovali. Skuhajte nekaj hrane, vklopite dober film in se pripravite na nekaj ur sedenja na kavču.

Moč Fat Banana Auto ji daje tudi zdravstveno uporabnost. Njen umirjujoč značaj učinkovito zmanjšuje stres, fizični vidik njenega učinka pa lahko pomaga pri lajšanju bolečin.

  • Semena konoplje Green GelatoArtritis
  • Epilepsija
  • Vnetja
  • Nespečnost
  • Glavkom
  • Bolečine
  • Post Travmatska Stresna Motnja
  • Mišični Krči
  • Post Menstrualni sindrom
  • Izguba apetita
Pakiranje

,

Akcijski izdelki

Scroll to Top