Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Paket za rast Royal Guardians

Navadni rman, Kamilica, Koriander, Lucerna, Ognjič​

Šifra: Paket za rast Royal Guardians - Royal Queen Seeds Kategorija: Oznaki: ,

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Loading...

Spremljevalne rastline Royal Queen Seeds:

Paket za rast Royal Guardians vsebuje semena spremljevalnih rastlin:

Navadni rman
Kamilica
Koriander
Lucerna
Ognjič​

Opis:

Paket za rast Royal Guardians vsebuje skrbno izbrana spremljevalna semena za maksimalno rast vaše rastline. Uporaba naravnih živih rastlin namesto človeških dodatkov,kot so npr.razprišila,praški in aditivi, je pozitivna in se rastline na spremljevalno sajenje odzovejo z močno rastjo. To pakiranje ima rastline, ki se lahko spremenijo v organska razpršila, ki povečujejo turgor in proizvodnjo eteričnega olja.
Druga so biološka sredstva proti žuželkam, hkrati pa izboljšujejo kakovost tal in pomagajo pri prodoru vode. Živi komposti, ki dodajo dušik, so veliko bolj učinkoviti od suhih kompostov, ki lahko trajajo mesece, da se razkrojijo. Številne od teh rastlin so večnamenske. Izboljšujejo kakovost tal in delujejo kot sredstva za odganjanje žuželk.
Paket za rast Royal Guardians je idealna organska rešitev za pridobivanje večjih rastlin in večje proizvodnje smole. Če se izognete dodatkom, ki ga je ustvaril človek, je odlično za denarnico in odlično za okolje. Iz lastnega bio-dinamičnega vrta boste pridelovali visokokakovostne rastline.

Pakiranje

Akcijski izdelki

Scroll to Top