Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – 8 Ball Kush Barney’s Farm – Semena.si

Vrste marihuane – 8 Ball Kush Barney’s Farm – Semena.si

Vrste marihuane8 Ball Kush je vzgojena s pomočjo “premium” genetike sort, ki izvirajo iz Pakistana in Afganistana. Njen izvor se pripisuje klasičnemu Hindu Kush-u. Ta “indica” je natanko to, kar se pričakujete od vrste semen, ki se tradicionalno uporabljajo za vzgojo in proizvodnjo kakovostne konoplje. Moderna klasika, hibrid dveh epskih sort, ki veljata za legendi. Sodobni legendi. 8 Ball Kush je rezultat dolgotrajnega križanja, med katerim so bile uporabljene številne vrste marihuane (iz gorovja Hindukuš* med Pakistanom in Afganistanom) in skupaj ustvarile nekaj posebnega. Saj ne, da v tej regiji ne raste dovolj kakovostnih rastlin. 8 Ball Kush, ta majhna lepotica, je bila ustvarjena z drugim namenom.

8 Ball Kush – kratko poročilo

vrste marihuane - 8 ball kush
Vrste marihuane – 8 Ball Kush

8 Ball Kush zagotavlja precej intenziven in dolgotrajen učinek. Uporaba se priporoča tudi zaradi precej sproščujočega učinka, predvsem pri odvajanju. Rutinsko se uporablja tudi v medicinskih krogih, za lajšanje bolečin v mišicah in pri zdravljenju nespečnosti.

Vonj je značilno pikanten in eksotičen, z izrazitim “hašiš” podtonom. Kot je značilno za “indica” sorte, lahko od nje pričakujete močan in zelo hiter učinek, ki učinkuje na celotno telo in tako poskrbi za takojšnje olajšanje. Zato ni presenetljivo, da je odlična izbira za mirne večere doma, takrat, ko ne nameravate početi ničesar. Gre za sorto, ki jo uporabniki medicinske konoplje, uporabljajo za lajšanje bolečin v mišicah in odpravljanje nespečnosti.

[btn text=”Hiter nakup semen 8 Ball Kush na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/8-ball-kush” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Kljub temu, 8 Ball Kush ni tisto, kar bi vi imenovali za zdravilo družbenega stresa, poskrbi pa za močan učinek, ko gre za globoko sprostitev in mir. Ob tem je potrebno previdno pristopiti, če ste novinec na tem področju, saj je učinek pretežno močan in dolgotrajen.

Gojenje in donos sorte 8 Ball Kush

Gojenje konoplje: iz semena konoplje 8 Ball Kush običajno zraste košata rastlina, dokaj majhne rasti. Kljub nizki rasti, razvije krasne, okrogle, debele in težke popke. V povprečju bo vsebnost THC približno 15% do 18%. Cvetovi (konopljini vršički) so pokriti z veliko lepljive smole in so čudovito kontrastnih barv. Gre za zelo odporno in robustno sorto, zato je odlična izbira tudi za začetnike. Tako za “indoor”, kakor tudi za “outdoor” gojenje.

8 Ball Kush je sorta konoplje, ki ni občutljiva na vremenske vplive in slabo vreme. Je pa sorta, ki skrbnega lastnika zelo velikodušno nagradi za vložen trud z velikim donosom. Pridelek je lahko tudi 500g in več na vsak kvadratni meter površine. To pomeni, da je odlična izbira za novince in tiste, ki nimajo na voljo dovolj prostora. Plačilo za vloženi trud je resnično impresivno.

[btn text=”Hiter nakup semen 8 Ball Kush na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/8-ball-kush” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

[hr style=”line” size=”1px”]

Vrste marihuane – 8 Ball Kush karakteristike:

Type Sorta: Indica Landrace
Plant Height Višina rastline: 50 do 100cm
THC Vsebnost THC: 15 do 18%
Indoor/Outdoor Gojenje: “Indoor”, “Outdoor” ali v rastlinjaku
Yield Količina pridelka: cca. 500g na m2
Indoor Flowering “Indoor” cvetenje: 50 do 60 dni
Harvest Outdoor Vzgoja “Outdoor”: September
Stoned/High Učinek: Dobra volja in sprostitev

[hr style=”line” size=”1px”]

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top