Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – Auto Mazar, bogat izbor okusov in vonjev

Vrste marihuane – Auto Mazar, bogat izbor okusov in vonjev

Vrste marihuane – Auto Mazar, bogat izbor okusov in vonjev

Vrste marihuane – Auto Mazar, sorta, ki vsebuje genetske lastnosti indice, sative in ruderalisa. Pri tej autoflowerng sorti dominira indica, ki na uporabnika učinkuje precej močno, predvsem na telo.

Auto Mazar je morda najbolj znan po svojem močnem učinku. Sorta ponuja precej močan učinek, ki je osredotočen predvsem na telo, z vidiki zaspanosti, “couch lock-a” in mirnosti. Ponuja tudi nekatere lastnosti sative, v smislu njegovega psihoaktivnega učinka, vendar pa te niso tako izrazite. Učinek na glavo uporabnika, ki ga prinaša Auto Mazar, ni tako zelo močan, znano pa je, da izzove miselnost in nekaterim služi celo kot blag afrodiziak.

[btn text=”Hiter nakup semen Auto Mazar na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/auto-mazar” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Vrste marihuane - Auto Mazar
Vrste marihuane – Auto Mazar

 

Ob uporabi sorte Auto Mazar bo uporabnik doživel precej bogat koktajl okusov. Glavni okus, ki je prisoten v zelišču, je zemeljski, ki pa ga dopolnjujejo še sladki, kisli, grenki in pikantni elementi. Kar pa se tiče arome, Auto Mazar predstavlja predvsem zemeljsko fronto, z dodatkom arome po lesu, mošusih in pikantnih vonjev.

Za vzgojo je Auto Mazar precej preprost, zato za svojo uspešno rast, ne potrebuje strokovnjaka. Auto Mazar sicer najbolje uspeva v rastlinjakih, vendar pa mu ustrezajo tudi zaprti prostori ter vzgoja na prostem. Da Auto Mazar preide iz faze kalitve do žetve, traja le približno 10 tednov.

Vrste marihuane – Auto Mazar: splošne informacije

Avto Mazar iz Dutch Passion* ohranja lastnosti feminiziranega Mazar-ja, vendar s križanjem z Ruderalis-om, cveti neodvisno od “fotoperiod” oz. časa zagotovljene svetlobe. Ob cvetenju so popki “spužvasti”, značilni za indice, prevlečeni pa s plastjo mastne smole. Auto Mazar velja za eno izmed najbolj produktivnih autoflowering sort in je eno izmed najbolj priljubljenih na tržišču.

Auto Mazar – vegetativno obnašanje

Auto Mazar je manjši od njegove klasične feminizirane različice, toda vseeno je ena izmed največjih autoflowering sort in tudi za eno izmed najbolj produktivnih.

Indoor gojenje

Pričakovan pridelek pri gojenju v zaprtih prostorih je približno 200 do 300 g na rastlino. Auto Mazar je sorta, ki je zelo zanimiva predvsem za začetnike in manj izkušene pridelovalce, saj je zelo močan in odporen na bolezni, plesen in škodljivce. Z malo napora proizvede obilne cvetove.

Outdoor gojenje

Za gojenje na prostem, ga je potrebno posaditi na sončnih in toplih mestih. Na območjih z le nekaj vročimi meseci, ga je potrebno gojiti v toplih poletnih mesecih, ko je na voljo obilno sonca. Ob pravilni in skrbni vzgoji, Auto Mazar poskrbi za približno 200 g pridelka, že po 70-ih dneh.

Organoleptične lastnosti sorte Auto Mazar

Auto Mazar ima neverjeten okus. Ta je zelo intenziven, “debel” in zemeljski, kot vlažen gorski gozd. In ta globoka gorska aroma je mešana še z zelo sladkimi citronskimi toni, ki tvorijo zelo kompleksen okus. Intenziven in okusen.

Učinki sorte Auto Mazar

Učinki vrste marihuaneAuto Mazar so takojšnji in dolgotrajni, idealni za sproščanje na kavču, po dolgem in napornem delovnem dnevu.

[btn text=”Hiter nakup semen Auto Mazar na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/auto-mazar” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Spletna stran localhost/semena je namenjena predstavitvi posameznih sort in prav temu je namenjena tudi kategorija, imenovana “VRSTE MARIHUANE“, kjer lahko najdete še več podrobnih opisov posameznih sort.

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top