Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – Blackberry Autoflowering – ljubitelji marihuane pozor!

Vrste marihuane – Blackberry Autoflowering – ljubitelji marihuane pozor!

Vrste marihuane – Blackberry Autoflowering

Vrste marihuane – Blackberry Autoflowering: zato, ljubitelji marihuane tam zunaj, pozor! Iz semena konoplje Blackberry’s Blackberry se vzgoji rastlino z močnim okusom in sladkim vonjem po gozdnih jagodah, začimbah, sadju in borovcih. Ta “autoflowering” različica sloni na sorti Blackberry Kush. Je prevladujoči hibrid indice, z manjšim “pridihom” sative. A to še ni vse, Blackberry je ena od bolj “vijoličnih” sort iz Fast Buds*, s skoraj neresnično temno barvo, ki vam bo že sama po sebi dala vedeti, da vas bo poslala na “odisejo”, kot le redko katera druga.

[btn text=”Hiter nakup semen Blackberry Autoflowering na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/blackberry-autoflowering” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Blackberry Autoflowering: Okus in aroma

Okus sorte Blackberry Autoflowering je zelo sladek in maslen, s prijetno aromo po jagodah.

Vrste marihuane - Blackberry Autoflowering
Semena vrste marihuane – Blackberry Autoflowering

Lastnosti vrste marihuane – Blackberry Autoflowering

Učinki vrste marihuane Blackberry Autoflowering se občutijo, kot učinki stereotipno težke indice. Pričakujte močno sprostitev, vendar pa ne pričakujte, da vas bo pognala s kavča. Učinki se najprej pokažejo v možganski stimulaciji, ki ji sledi gladka, a hitra relaksacija. Je popolna nočna sorta. Produkt semen konoplje Blackberry Autoflowering bo poskrbel, da se bodo tudi celo najbolj trmaste nočne ptice, počutile sproščeno in mirno spale.

Kako raste?

Kljub temu, da gre za majhno, med 70 in 110 cm visoko rastlino, lahko kljub temu preseneti z zelo dobrim pridelkom! Prostor med cvetovi je majhen, popki pa se, ob glavnem cvetu, razvijejo tudi na majhnih vejicah, prisotnih na steblu. Takšna konstrukcija pomaga rastlini, da sama sebi zagotovi zadostno podporo, ko se začnejo razvijati lepi, temno vijolični popki. Sčasoma se na cvetovih prične pojavljati smola, kar daje vtis zasneženega vijoličnega božičnega drevesa. V času cvetenja prevladuje vonj s sadnimi notami. A ne pozabite na rokavice, saj so sveži kristali, z visoko vsebnostjo THC in nizko vsebnostjo CBD, precej lepljivi.

Lastnost sorte Blackberry Autoflowering je tudi njena sposobnost proizvajanja lila in živahnih rdečih odtenkov v svojih cvetovih. Genetike, kot je ta, ne boste našli v našem katalogu ali kjerkoli drugje. Semena konoplje Blackberry Autoflowering so lahko tudi popolno darilo ob različnih praznikih, saj je cena semena bistveno cenejša od šopka vrtnic. Čeprav je primerna za gojenje v zaprtih prostorih in na prostem, rastlinam sorte Blackberry, zelo koristi nekaj dodatnih ur svetlobe, ki jih lahko ponudijo zaprti prostori. Da bi rastlina dobila najboljšo oskrbo, ji je priporočljivo zagotoviti vsaj 18 ur svetlobe in 6 ur teme vsak dan, s pravilno oskrbo pa bodo rastline za žetev pripravljene v 8 tednih. Donos Blackberry je lahko tja do 600 g/m2. Na prostem je sorta idealna za toplejša podnebja, kjer ne doživlja veliko splošnih sprememb temperature.

10 do 15 dni pred žetvijo je na cvetovih opaziti zelo temno vijolično barvo, dopolnjeno s sladkimi sadnimi aromami in pridihom zemeljskih odtenkov.

[btn text=”Hiter nakup semen Blackberry Autoflowering na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/blackberry-autoflowering” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

V spodnjem videu si lahko pogledate sorto Blackberry v fazi cvetenja, še več opisov in predstavitev posameznih vrst marihuane pa si lahko ogledate s klikom na “VRSTE MARIHUANE” v meniju zgoraj.

 

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top