Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – C4 Autoflowering, eksplozivni rasti, od samega vzklitja, pa do žetve

Vrste marihuane – C4 Autoflowering, eksplozivni rasti, od samega vzklitja, pa do žetve

Vrste marihuane – C4 Autoflowering

Vrste marihuane - C4 Autoflowering
Semena vrste marihuane – C4 Autoflowering

Vrste marihuane – C4 Autoflowering: rezultat večkratnih križanj izbranih “vijoličnih” sort. Hibrid, znan po eksplozivni rasti, od samega vzklitja, pa do žetve. Za nastanek vrste marihuaneC4 Autoflowering, je bilo potrebno združiti autoflowering genetiko s kombinacijo visoko donosnih in smolastih vijoličnih sort.

[btn text=”Hiter nakup semen C4 Autoflowering na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/semena-konoplje-fast-buds/c4″ tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Znano je, da ima moški “starš” vrste marihuane C4 Autoflowering, za sativo, relativno kratek čas cvetenja, majhne internodalne razdalje in debelino, kar so tipične značilnosti indice. Medtem pa je za ženskega starša značilen močan okus, visoka vsebnost THC in nizka vsebnost CBD. Raziskovalna ekipa razvojnega laboratorija Fast Buds* je zelo ponosna na kakovost ustvarjene sorte. Ob tem pa je potrebo omeniti še nizko ceno posameznega semena!

Okus in aroma sorte C4 Autoflowering

Priokus masla, z globokimi zemeljskimi notami.

Lastnosti C4 Autoflowering

Dajte prednost dimu! 😉 Na ta način v telo prodre hitro, na podoben način, kot se voda vpije v papirnato brisačo. Že po samo nekaj minutah boste želeli objeti sebe in vse v oblaku, ki vas bo obdajal. Občutili boste balansiran učinek, ki enakomerno deluje na um in telo. Najboljši pri vsem pa je osvežilen okus, ki spominja na okus limoninega sorbeta v vročem poletnem popoldnevu. Učinki lahko trajajo dve dolgi, veseli uri. C4 autoflowering je eden izmed najboljših, kar jih je na voljo, ko gre za lajšanje težav pri glavobolih, pri bolečin v mišicah, pri tesnobi ali stresu.

Kako raste?

Iz semena konoplje C4 autoflowering, zraste rastlina, ki poskrbi za pridelek v približno 8 tednih. V tem času lahko uživate in občudujete rast te veličastne rastline, ob oblikovanju njenih kompaktnih cvetov. V drugem tednu cvetenja se že vidijo in oblikujejo prvi brsti, katerih število se podvoji v vsakem tednu.V zadnjih dveh tednih razvoja, rastlina doseže vrhunec svoje rasti, sama rastlina pa je videti kot Sveti gral. Donos sorte C4 autoflwering bi moral biti vsaj 650 g/m2. C4 autoflowering je sorta, ki je idealna tako za izkušene pridelovalce, kakor tudi začetnike, ki želijo visok donos in preprosto vzdrževanje.

Fizična odpornost sorte C4 autoflowering poskrbi za odlično odporna na škodljivce in nalezljive plesni, zaradi česar zelo uspešno uspeva v skoraj vseh okoljih. Je odlična izbira za gojenje tako v zaprtih prostorih, kakor tudi na prostem in v rastlinjaku. Če želite sorto, ki zahteva malo ali nič nege, je to prava sorta za vas!

[btn text=”Hiter nakup semen C4 Autoflowering na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/semena-konoplje-fast-buds/c4″ tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

V nadaljevanju je naštetih še nekaj bolezenskih stanj in težav, pri katerih lahko za lajšanje težav uporabimo C4autoflowering:glavkom,slabost,epilepsija, multipla skleroza, bolečine v hrbtu, PMS, artritis, herpes, revmatizem, izkašljevanje, stres, migrene, aids, tumorji in astma, vabimo pa tudi k brskanju med opisi ostalih vrst marihuane na našem blogu.

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top