Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane Hindu Kush, potentna in močna rastlina

Vrste marihuane Hindu Kush, potentna in močna rastlina

Hindu Kush je čisti dragulj, poimenovan po regiji, iz katere izvira. Hindu Kush je učinkovito pomirjevalo. Učinki vrste marihuane Hindu Kush so pomirjujoči in poživljajoči, zato lahko pomaga pri številnih pogostih in kroničnih boleznih. Hindu Kush je čista landrace indica, ki izvira iz gorskega območja, ki obsega območje med Pakistanom in Afganistanom. Je izredno potentna in naravno močna rastlina, pri kateri raven THC pogosto doseže okrog 20%.

Ta čista sorta je kot nalašč za nočno uporabo, saj je močan sedativ in ima sposobnost uspavati tudi najbolj nemirne misli. Hindu Kush je odlično orodje za resnično sprostitev. Prav tako pa je Hindu Kush zelo priljubljena medicinska sorta, ki lajša simptome številnih bolezni, pomirja in zdravi.

Vrste marihuane Hindu Kush

[btn text=”Hiter nakup semen Hindu Kush na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/hindu-kush” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Učinki vrste marihuane Hindu Kush

Ta landrace sorta je močna in vam lahko pokaže pomen prave sprostitve. Hindu Kush vas bo navdušil, da boste sezuli svoje čevlje in uživali v razgledu. Ali pa odnesel v sanjarjenje in si boste predstavljali, da ste na oddaljeni plaži, se sprostili in uživali v svojem dnevu. Hindu Kush je popolnoma čista in ponosna indica, ki vas bo navdušila in sprostila ter vas pospremila v dremež hitreje, kot si lahko predstavljate.

Prav tako pa je zelo uporabna pri dvigovanju razpoloženja. Hindu Kush poskrbi za vesele vibracije in povzroči stanje evforije, zaradi česar se boste počutili navdušeno. Morate biti pripravljeni, da Hindu Kush vzpodbuja apetit in lahko zato posledično trpi vaš hladilnik.

Arome vrste marihuane Hindu Kush

Hindu Kush je izjemno aromatična sorta, ki s seboj prinaša arome iz regije, iz katere izvira. Aroma te indice je prijetna zemeljska in ostra, pomešana s pridihom borovih iglic, sladka in s cvetnim podtonom, ki bo prostor napolnil v vsem svojem sijaju.

Vrste marihuane Hindu Kush
Semena vrste marihuane Hindu Kush so na voljo v spletni trgovini Semena.si.

Okusi

Ta čista indica ima ob prijetni aromi, tudi prijeten okus. Hindu Kush se ponaša s sladkimi in pikantnimi notami in kremastim okusom s priokusom limone in sladkosti. Ta sorta vas bo spomnila na košaro svežih borovih storžkov.

Neželeni učinki

Hindu Kush lahko povzroči, da se počutite rahlo dehidrirani, zato je vedno priporočljivo, da v bližini shranite steklenico vode. Zaradi tega se boste morda počutili, kot da imate suha usta in občutek suhih in srbečih oči. Ob visokih odmerkih lahko, zaradi njene moči, občutite rahlo omotico. V nekaterih, a zelo redkih primerih, lahko uporabniki občutijo napad paranoje, zato bodite pozorni na odmerek in ne pretiravajte.

Medicinske lastnosti vrste marihuane Hindu Kush

Zdravniki, ki se obrnejo na medicinsko konopljo, da bi olajšali težave svojim bolnikom, zelo radi posegajo po predpisovanju tako čistih sort, kot je Hindu Kush. Pri tistih, ki trpijo zaradi kroničnega stresa, lahko redna uporaba te indice, zaradi njene sposobnosti, zelo koristi. Lahko resnično sprosti telo in vsili mirno stanje duha. Hindu Kush je tudi velik napor za zdravljenje nespečnosti. Bolniki, ki težko najdejo miren spanec, lahko v tej sorti hitro najdejo olajšavo. Sprostila bo um ter pacientu omogočila miren spanec.

Vrsta marihuane Hindu Kush je tudi močno sredstvo za boj proti številnim bolečinskim stanjem. Blaži mišične krče, bolečine v sklepih in migrene. Hindu Kush dviga razpoloženje in pomaga sprostiti bolnike, ki trpijo zaradi anksioznosti in depresije, ter jim omogočiti, da se sprostijo in spremenijo svoje razpoloženje.

[btn text=”Hiter nakup semen Hindu Kush na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/hindu-kush” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Gojenje

Hindu Kush je vrsta marihuane, ki jo lahko brez težav vzgajamo na prostem, vse dokler to počnete v toplejšem podnebju, ki je podobno regiji, iz katere izvira. Ta rastlina je običajno nizka, če pa ima prostor za širjenje, se lahko tudi precej razraste.

Čas cvetenja

V zaprtih prostorih

Gojenje v zaprtih prostorih, da bo lahko cvetela in bo pripravljena za krepko žetev, traja od 7 do 8 tednov. Pri sorti Hindu Kush lahko pričakujemo povprečno 400 gramov zdravega in bujnega pridelka (na kvadratni meter).

Na prostem

Hindu Kushu je obožuje toplo zunanjo klimo, ki je značilna za suho in toplo gorsko vreme v Afganistanu, od koder izvira. Na prostem je ta indica (ob pravilni oskrbi rastline z dodatki, hranili in gnojili) pripravljena za žetev približno konec septembra ali v začetku oktobra, pričakovan pridelek pa je povprečno približno 450 gramov na rastlino.

Opis vrste marihuane Hindu Kush je le eden izmed vseh opisov, ki jih lahko najdete v na naši spletni strani. Ostale vrste marihuane so opisane TUKAJ.

https://www.youtube.com/watch?v=qN1jeYk59_A

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top