Konopljina semena, konopljino olje, zdrava olja

Košarica

Vrste marihuane – Pineapple Express

Vrste marihuane – Pineapple Express

Pineapple Express je sorta, ki je zaslovela po zaslugi zloglasnega istoimenskega filma. Gre za hibrid, pri katerem je prevladujoča sativa, zato je, kot nalašč za dnevno uporabo. Za razliko od filma, je Pineapple Express bistveno bolj blag ter manj nor in hecen. Kljub temu pa že samo ime vrste marihuane Pineapple Express nakazuje, da gre za tropsko senzacijo. Zagotavlja prijetno močan in dolgotrajen učinek.

Sorta Pineapple Express je nastala s križanjem sort Hawaiian in Trainwreck in tako je nastal tropski hibrid, ki se je izkazal s svojimi blagimi, a energijskimi učinki. Zagotavlja zanesljiv tropski užitek, brez močnih učinkov na telo.

Poreklo njegovih staršev zagotavlja dolgotrajen ustvarjalni učinek. To pomeni, da je učinek vrste marihuane Pineapple Express postal priljubljen med tistimi, ki iščejo čudovito možgansko izkušnjo.

.

Vrste marihuane - Pineapple Express

.

[btn text=”Hiter nakup semen Pineapple Express na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/Pineapple-Express-Autoflowering” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Učinki vrste marihuane Pineapple Express

Pineapple Express zagotavlja občutke sreče. Za razliko od tega, na kar nakazuje istoimenski film, pa ne bo poskrbel za nič ekstremnega. Ta priljubljena sorta zagotavlja občutek evforije, povečanje energije in izboljšanje razpoloženja. To pa pogosto uporabnike pripravi na ustvarjanje in jim ponudi izjemne in nepričakovane ideje. Pineapple Express sprošča, brez občutka zaspanosti ali utrujenosti, zaradi česar je popoln za dnevno uporabo. Ohranja blagodejno razpoloženje, z malo sanjarjenja in smeha.

Arome vrste marihuane Pineapple Express

Eden od razlogov, zakaj je Pineapple Express tako priljubljen, je zaradi svoje izrazite arome po ananasu. Pineapple Express se ponaša s svežim zemeljsko-sadnim vonjem, ki divje poživlja in privlači, njegov vonj po ananasu pa uteleša njegovo havajsko dediščino.

Okusi vrste marihuane Pineapple Express

Ker ostaja zvest svojemu imenu, ima tudi okus, ki je podoben njegovemu vonju, okus ananasa. Pineapple Express ima okus po cedri in borovini, pomešan s sladkimi tropskimi vibracijami. Uporabnik v ustih občuti nekaj sladkega, kar spominja na okus svežega manga in seveda – ananasa.

Medtem, ko obstaja še veliko drugih sort, ki se po učinkih lahko primerjajo s Pineapple Express, je ta sorta, kljub temu, zelo priljubljena. Okus vrste marihuane Pineapple Express je znan po tem, da je edinstven in ga vrstniki le stežka presežejo.

Neželeni učinki vrste marihuane Pineapple Express

Pineapple Express, v nasprotju s svojim ugledom, ni zelo močna sorta, zato so tudi njegovi neželeni učinki minimalni. V redkih primerih se lahko pojavi občutek suhih ust in oči, občutek dehidracije pa je tudi njegov najpogostejši neželeni učinek. Pineapple Express lahko povzroči tudi blag občutek paranoje, še posebej, če ga zaužije v večjih količinah. Zelo redko se lahko pojavi tudi rahla tesnoba, vrtoglavica in živčnost.

Medicinska raba vrste marihuane Pineapple Express

Eden od razlogov, zakaj je Pineapple Express ena izmed najbolj priljubljenih medicinskih sort je ta. da zdravi brez ustvarjanja stranskih učinkov. Pineapple Express lahko olajša težave številnih bolezenskih stanj, najbolj pa je priljubljen pri težavah s stresom. Omogoča enostavno umirjanje živcev, ne da bi vplival na um in prav zaradi tega je tudi učinkovito sredstvo za preprečevanje stresa. Je tudi močno sredstvo proti bolečinam, predvsem za tiste, ki trpijo zaradi izčrpavajočih in kroničnih bolečin.

[btn text=”Hiter nakup semen Pineapple Express na Semena.si” borderradius=”6px” link=”https://www.semena.si/semena-konoplje/Pineapple-Express-Autoflowering” tcolor=”#ffffff” bcolor=”#81d742″ bordercolor=”#000000″ thovercolor=”#000000″]

Vrste marihuane - Pineapple Express
Vrste marihuane – Pineapple Express velikodušno poskrbi za pridelek

Pridelava vrste marihuane Pineapple Express

Semena vrste marihuane Pineapple Express so precej redka in jih je težko najti. Gre za visoko kakovostno sorto, ki ob pravilni oskrbi in uporabi kakovostnih gnojil (kot so na primer gnojila Aptus), velikodušno poskrbi za pridelek. Je enostaven za gojenje in naravno zelo odporen na pogoste bolezni in plesni.

Gojemje vrste marihuane Pineapple Express

V zaprtih prostorih

Gojenje vrste marihuane Pineapple Express je kratkotrajen proces in v povprečju traja od 7 do 9 tednov, da je pripravljen na žetev. Velikodušno poskrbi za količino pridelka, Njegov donos je v povprečju dobrih 500 gramov na kvadratni meter.

Na prostem

Najboljši čas za žetev vrste marihuane Pineapple Express je konec oktobra. Če ga gojimo na prostem, lahko pričakujete približno dobrih 500 gramov pridelka na rastlino.

Nujno branje :-): VRSTE MARIHUANE

Semena konoplje

Spletna trgovina s konopljinimi semeni

Nedavno ogledani izdelki

Scroll to Top